Allt och inget

Dagens tidningstjejer

Det krävs egentligen inte så mycket för att liva upp en vanlig vardagstisdag (vardagstisdag = inte semestertisdag). Jag kom hem från jobbet, rätt less för att jag var trött (man blir ju så himla trött av att jobba!) och var tvungen att städa och diska och tvätta. Mitt i dammsugningen kom posten och ett nytt nummer av Runner’s world. Tog en paus och började bläddra lite och på sida 16 hittade jag inga mindre än jag själv och min brors sambo. Från början av Luleåsemestern. En tramsig bild från en sådan fin dag då man hade nästan hela sommaren framför sig. Jag blev alldeles fnissig och glad och sedan började jag längta tillbaka. Sedan ännu mer fnissig, för hur kunde denna platsa i en löpartidning?

runnersworld

Hur den hamnade där? Hashtaggar cirka alla mina löparrelaterade bilder som jag lägger upp på Instagram med #runnersworld, men ändå, oddsen att de valde en av mina bilder och oddsen att det blev just denna? Ja, jag gillar det. Fått en bikiniselfie publicerad i en löpartidning liksom, det är inte alla som har lyckats med det.

(Tihi.)

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 augusti, 2016 at 21:02

  Hihi! YAY! Något att skriva i CV:et – ”Konsult för Runners World”.
  Det måste väl kunna hänvisas till konsultjobb. Ingen vet ju vad en konsult gör, riktigt. 😉

 • Reply
  Mari
  16 augusti, 2016 at 21:05

  Wohoo, värsta grejen 🙂

 • Reply
  Camilla
  16 augusti, 2016 at 21:56

  Kul! Min sons skidpjäxor och fötter har figurerat i ett liknande inlägg i tidningen ”Åka skidor”- när han gick på ett blött trädäck vid poolen på Snow Camp i Säfsen en stekande varm julidag. Men det var ju i alla fall skidpjäxor, skidor och skidåkning på programmet… även om de dyker ner i vatten och inte i snö där. Sånt där kan verkligen pigga upp en en vanlig gråtrist dag 🙂

 • Reply
  sandra
  18 augusti, 2016 at 13:53

  Klart en blir fnissig och glad över att se något sånt där 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: