Sammanfattning

Förra veckan, och nya veckan

Så blev det återigen dags att summera en träningsvecka, tillika första arbetsveckan efter semestern. Trött har jag varit, men lite träning har det ändå blivit, och ett lopp! Styrketräningen lyser med sin frånvaro – veckan som gick blev det bara löpning.

Veckans träning, vecka 33

Mån: Vila
Tis: Löpning 7 km 
Ons: Vila
Tors: Intervaller
Fre: Vila
Lör: Midnattsloppet 10 km 
Sön: Vila

Med tanke på att det var första arbetsveckan får väl träningsmängden vara godkänd. I fortsättningen kommer jag dock inte vara nöjd med en sådan här vecka, men mer om det en annan gång.

Och nu är fjällhalvmaraveckan här!

Nu har en ny vecka precis börjat, och den kommer bli ganska hysterisk. Imorgon åker jag iväg för övernattning med våra nya ettor, på torsdag åker jag ut i skärgården med våra tvåor och treor och på fredag åker jag till Sälen (!). Det blir inte så mycket tid över för träning, men det känns ändå okej, för jag ska ju springa 21 km i fjällen på lördag. Det kräver ändå någorlunda pigga ben. Jag vet inte alls hur jag borde lägga upp träningen denna vecka, att försöka göra något åt formen inför lördag är ju ändå för sent nu, så på sin höjd tänker jag att det blir någon lugn runda bara för att hålla benen och hjärnan igång (?). När jag nu ska hinna med det… Det ryktas om att det bjuds på morgonfys med eleverna på onsdag morgon i alla fall. Det kanske får bli formtoppningen!

churros

Churros vid vallgraven – perfekt återhämtning dagen efter Midnattsloppet! 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  22 augusti, 2016 at 20:46

  Märkligt nog så är jag så sjukt sugen på att träna, så där extra mycket som en kan vara ibland… men ja, den här veckan bara måste bli lugn ju. Hm,… måste nog klämma in något pass iaf… Men hoppas du får det toppen på övernattningen 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  22 augusti, 2016 at 22:02

  Kul med Sälen ju!! Ska bli spännande att följa!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 augusti, 2016 at 22:45

   Ja det ska bli skitkul! Lite nervöst också, men mest ska det bli skitkul!! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: