Resa

Dags för veckans första resa!

Med tanke på tyngden och storleken på min packning skulle man kunna tro att jag ska vara borta i minst en månad, men det handlar bara om 1,5 dygn. Meneeeh, man måste ju vara redo för allt? Nämen ärligt, vad mycket grejer man måste ha med sig när man ska ut och vara friluftsig! Är i alla fall riktigt pepp på den här lilla resan. Vi ska åka ut till ett ställe där Försvarsmakten håller till, tälta, laga mat i stormkök och lära känna våra nya elever. Eftersom jag är rätt ny på jobbet har jag aldrig varit med på detta, så det ska bli kul att se vad det är alla snackar om.

packning

I övrigt tänker jag rätt mycket på Sälen nu, av rätt förklarliga skäl eftersom det är dags till helgen. Med tanke på hur jobbigt Midnattsloppet var är jag ärligt talat rätt orolig för hur det ska gå… Men som en kollega sa, angående min känsla på Midnattsloppet: ”Lopp ska väl vara lite jobbiga, annars har man ju inte gjort sitt bästa”. Och så är det ju.

Sälen blir ju såklart en helt annan sak. Jag har överhuvudtaget inga tidsmål och jag ser verkligen ingen prestige i att springa när det går som mest uppför… Hellre spara på krafterna så jag tar mig runt och kan njuta av att vara i fjällen. Herregud jag har ju aldrig varit i fjällen, fatta bara den upplevelsen! Och så ska ju få träffa alla de här personerna, bara en sådan sak!

Förutom det där att jag gärna hade känt mig lite mer vältränad och så, så känner jag mig ändå väldigt redo för Sälen nu. Även om det känns som jättenyss vi bokade (i mars) så har vi ju pratat om det så himla länge nu, så det känns verkligen att det är dags! Jag undrar bara vad i hela friden jag ska packa med mig… Men en packning i taget nu, först jobbresan och så tar vi resten på torsdag.

Desktop5

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Hanna
  23 augusti, 2016 at 11:40

  Vad roligt det låter! Ha så kul. ?

 • Reply
  Mari
  23 augusti, 2016 at 17:24

  Den tanken slog mig igår också, vad ska jag packa ner egentligen?? Hmm…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 augusti, 2016 at 19:10

   Ser inte fram emot imorgon kväll då jag ska börja tänka på det på riktigt… :O

 • Reply
  Rund är också en form!
  23 augusti, 2016 at 22:25

  Hehe! Ja, pirrigt ska det vara, annars hade det nog varit för lätt. 🙂
  Pussa inte för mycket på barnen nu! Inga baciller! 😉

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  24 augusti, 2016 at 08:41

  Hoppas det blir mysigt!
  Kram Helén

 • Reply
  Uppochhoppa
  24 augusti, 2016 at 11:17

  Åh vad roligt ni ska ha! Du kommer rocka de där sälenfjällen, det är uppför men uppför blir också nerför så småningom. Njut av utsikten och håll bröstet upp så ordnar det sig!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 augusti, 2016 at 19:12

   Det är verkligen det bästa med uppför: att det blir nerför! 😀 Tack för pepp!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: