Lopp Resa

Framme i Sälen!

Vänner! Är framme i Sälen och det är sovdags strax, och det har börjat bli smått pirrigt. Klockan 9 går starten för Bagheera Fjällmaraton. Vindstyrkan just nu är inte att leka med och ser ut att inte direkt avta till imorgon bitti, men men… lite utmaning måste man ju få (haha)!

IMG_9245

Idag var jag ledig från jobbet och startade resan till Sälen rätt tidigt. Mötte upp med Linnéa och Malin i Alingsås och sedan roadtrippade vi upp ihop, åt lunch på Grön Ko i Värmlandsbro (det var så sick gott där) och anlände i Sälen vid 17-tiden.

IMG_9247

Nu är alla på plats och vi har suttit och försökt ladda mentalt under kvällen (eller snarare pratat om hur tuff banan blir och hur mycket det blåser), och såklart spanat in målområdet som ligger precis utanför vårt fönster.

Imorgon kör vi!

IMG_9248

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: