Lopp

Mot Sälen!

Återigen är väskan packad och den här gången är det dags för det där som jag har tjatat om sedan i mars: Bagheera Fjäll(halv)maraton Sälen. Det känns ju helt galet och jag är verkligen inte tillräckligt vältränad för detta äventyr, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Jag bör överleva och jag bör kunna ta mig runt banan, men man vet ju aldrig…

Alldeles strax tar jag tåget till Alingsås varifrån jag sedan roadtrippar upp till Sälen tillsammans med Malin och Linnéa. Sedan möter vi upp resten av gänget i Sälen, handlar, lagar uppladdningsmiddag och förbereder oss mentalt för morgondagen… Starten går redan klockan 9 imorgon, lite oroande eftersom jag vanligtvis inte alls gillar att springa på morgonen, men det här kommer bli så jobbigt ändå så tiden på dygnet spelar nog ingen större roll.

Datorn åker med, så det kan hända att det blir något inlägg, men om inte annat så lär jag spruta ut bilder på Instagram under resans gång, så följ mig gärna där. Heter såklart @traningsblogga.

Som de säger i Mello: ”Nuuuu kööööör vi!”

DCIM162GOPRO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annelie
  26 augusti, 2016 at 08:53

  Lycka till, vilken upplevelse du kommer att få!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  26 augusti, 2016 at 10:28

  Have fun och lycka så mycket till! Det kommer bli en grym upplevelse och jag väntar med spänning på både race report och bildsprut på insta!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: