Löpning

Går vidare med livet och springer igång kroppen igen

Jaha, hur går man vidare nu då? Det känns som att bloggen har toppat. Har fått skriva flera inlägg om löpning på frickin fjäll (!) och nu ska jag återgå till att blogga om vanlig vardagsträning i Göteborg? Vilket nedköp! Men det är ju sant att dagarna går och att livet går vidare, och jag kan väl inte lägga ner bloggen bara för att min största löparhändelse precis är gjord? Jag får gnata på här tills det är dags för nästa äventyr. För fler äventyr (möjligtvis i fjäll) kommer det att bli, sanna mina ord.

Jamen så vardagen då? Måste säga att min kropp har återhämtat sig helt suveränt efter de där timmarna på fjälltopparna, och träningssuget är större än någonsin (är fortfarande helt löphög) så igår drog jag faktiskt ut på en kort runda för att testa om benen var med mig. Benen var med. Lite stelt den första kilometern kanske, men sedan rullade det på rätt bra. Och ja, jag tror nog att jag blev lite härdad i blåsten och slalombackarna i Sälen, för jag stördes inte alls av att jag drabbades av både backar och motvind igår. Sånt där som jag brukar bli fly förbannad på vanligtvis. Nu kändes det bara gött att röra på benen igen, och jag är så himla, himla glad att jag inte har ont någonstans!

En lugn runda på knappt 5 km, och jag är igång igen! Helt otroligt men sant, jag trodde ju att jag skulle vara sängliggande i en månad efter den där prövningen uppe i fjällen.

DCIM165GOPRO

 

1

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Mari
  31 augusti, 2016 at 06:04

  Så fantastiskt fina du! Snart drar vi på nya äventyr, kan knappt hejda mig 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  31 augusti, 2016 at 08:18

  Gott ju! Jag tycker terränglopp sliter mycket mindre trots att de kan vara minst lika jobbiga. Det är något med de små pauserna som kommer när man måste gå ett par steg över stenar, passager, eller galet branta backar! Och att stegen aldrig blir likadana pga underlaget. Värsta bästa loppen att springa alltså 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 september, 2016 at 14:14

   Jamen precis! Funderar (ganska) seriöst på att springa ett maraton sådär nångång, istället för en asfaltsmara.. Man får liksom naturliga pauser så inbillar mig att det blir liiiite mindre jobbigt. Kan såklart ha jävligt fel.

 • Reply
  Camilla Lind
  31 augusti, 2016 at 09:07

  Så skönt att kroppen kändes bra! Du får hitta nya roliga äventyr att se fram emot 🙂

 • Reply
  Fredric
  31 augusti, 2016 at 10:22

  Ta bort bloggen, nu finns det inget mer att skriva om 😉 såvida du inte anmäler dig till Jönköping Marathon (helan och halvan) nästa år, ett lopp i några av Sveriges absolut vackraste stads- och naturmiljöer. Hörde talas om det gamla loppet i början av 80-talet, men sprang inte då. Har dock fullföljt halvmarathon i Jönköping och det var superbra lopp, i en härlig stad, som senare även det tyvärr lades ned. Mycket intressant nystart 2017 alltså (mer info: http://www.runnersworld.se/artiklar/jonkoping-far-ater-eget-maraton.htm)!

 • Reply
  blandare rostfri
  31 augusti, 2016 at 12:59

  Bra! 🙂

 • Reply
  Nina
  31 augusti, 2016 at 14:14

  Ser framemot både träningsvardag och löpäventyr 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: