Löpning

Första träningen med LA

Igår hade jag en rätt skitnödig dag på jobbet. Det mesta gick fel, tog extra lång tid eller hanns överhuvudtaget inte med. Ni vet, ni har förmodligen alla haft de dagarna. När arbetsdagen var slut hade jag sju minuter på mig att gå på toa, byta om till träningskläder, hinna med en spårvagn. Lyckades – otroligt men sant. I desperat behov av positiv energi åkte jag till Bergsjön för att köra första träningen med Löparakademin.

Vi hade en fantastisk första träning. Vädret var magiskt, stämningen var glad, ungdomarna var kämpar. Träningsglädje när den är som bäst! Ser så mycket fram emot denna hösten, och imorgon då vi har vår nästa träning. Det kommer att bli bra detta.

la

Idag hade jag en mindre skitnödig dag på jobbet. Jag hade faktiskt en ganska bra dag. Har träffat alla kursgrupper förutom en så nu känns det som att vi äntligen är igång. Är dock helt slut och även väldigt glad över att jag har vilodag från träningen idag – en klar fördel med att ha en slags plan att följa: att man inte behöver gå och tänka på att man kanske skulle träna när man faktiskt egentligen inte orkar.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  6 september, 2016 at 19:22

  Träning i det vädret alltså, Kan omöjligen gå fel! 🙂

 • Reply
  Mia
  7 september, 2016 at 12:42

  Vilket fint och roligt engagemang Ida! 🙂

 • Reply
  Fredric
  7 september, 2016 at 17:21

  Vad drivs de av, LA-ungdomarna – moroten eller Rottingen? 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 september, 2016 at 18:01

  En sån där jobbdag hade jag idag… *suckar*
  Men nya tag imorgon! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: