Allt och inget

Hymn for the weekend

Jag lever inte för helgen eller semestern, men ingen kan ju förneka att det är jäkligt skönt när den väl kommer. Då mina arbetsdagar är fullspäckade från tidig morgon till sen eftermiddag mån-tors har jag bara en lektion på fredagar och enligt mitt arbetstidsschema ”måste” jag gå hem 9:30 för att allt ska vara i sin ordning. Kommer förmodligen vara på jobbet och göra en del av min förtroendearbetstid på fredagarna, men hörni… Det var ju rätt gött att ta helg 9:40 igår.

Fredagen gick i lugnets tecken, jag låg mest i soffan och kollade Dexter. Och lekte med min nya iphone 7 (woho, är klar med gamla 5:an, och så fick jag det sagt!). Idag däremot är det andra bullar som gäller, för idag skall det springas lopp!

Bergsjöloppet är det som går av stapeln idag, och så här skriver arrangörerna om det:

”I Bergsjön är medellivslängden lägre än i övriga Göteborg och många lider av dålig hälsa. För att minska hälsoklyftorna anordnas för andra året i rad ett motionslopp på hemmaplan med förhoppningen om att fler ska finna glädjen med löpning och öka intresset för en sund och rörlig livsstil. Bergsjöloppet helt gratis – alla åldrar är välkomna och alla deltagare får medalj. Loppet arrangeras av Bergsjön Vårdcentral och BVC, Sävedalens AIK och Nötkärnan Vårdcentraler.”

Jag och en annan ledare har fått med oss några av kidsen från vår härliga grupp i Löparakademin, så idag springer jag i LA:s namn. Det innebär också att jag kommer att springa i en härlig (haha) bomullströja, så jag satsar nog inte på något personbästa på distansen (haha). Hursomhelst ska det bli väldigt roligt, det är dessutom fint väder och inte så där löjligt varmt som det har varit den senaste tiden. Det kan nog bli en fin dag i löpningens namn!

img_9943
LA Bergsjön!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linnea
  17 september, 2016 at 09:10

  Gud så härligt att ligga och glo på en serie! Lycka till på loppet idag!

 • Reply
  Åsa
  17 september, 2016 at 11:13

  Neeeeeeeeeej! Min man fick ju ta min funktionärsplats idag, eftersom jag måste jobba! Annars hade jag kunnat heja på dig IRL!
  Men ha så kul! Det blir säkert kanon! Och lycka till!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   17 september, 2016 at 14:56

   Åh vad synd! Och åh vilket roligt lopp det var, riktig folkfeststämning i Bergsjön idag 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 september, 2016 at 14:41

  PERFEKT löparväder idag! Hoppas ni har det riktigt skönt i spåret. 🙂

 • Reply
  Mari
  18 september, 2016 at 09:45

  Hoppas loppet gick fint 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: