Allt och inget

Bloggtorkan

Den kommer med jämna mellanrum – bloggtorkan. Den är lika ovälkommen varje gång. Jag hatar att öppna redigeraren och direkt känna ”nä, jag har ingenting att skriva om”. Min blogg som har betytt så mycket för mig och min träning, varför har jag ingenting att skriva om?

Sedan Sälen har det känts som att bloggen gått mer och mer på sparlåga och ibland tvingar jag ut något inlägg, men det blir bara skit, det känns så krystat. Jag märker det på statistiken också, folk avföljer och orkar inte klicka sig in hit lika ofta som tidigare. Har jag skrivit om allt jag kan skriva om nu? Är det för att jag inte tränar för något specifikt? Är det för att jag har så mycket annat att göra? Jag vet inte, men jag gillar det inte. Vill inte ha en skitblogg, jag vill ha en bra blogg. Ska jag förnya mig? Flytta? Lägga ner? Pausa? Skriva en skitblogg som ingen längre orkar läsa?

Jag tänker inte be er om hjälp. Jag skulle jättegärna tvinga er att berätta vad ni vill att jag ska skriva om, hur jag ska göra bloggen bättre, men det känns lite som att det är mitt jobb att lösa det. Fast alltså, om ni har några önskeinlägg eller övriga tankar så blir jag ju inte arg om ni delar med er av dem. Men…

img_0196

Se vilken rolig bild jag lyckades trolla fram till detta inlägg också! På mina fötter när jag står och väntar på spårvagnen!

Zzzz

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  20 september, 2016 at 18:03

  haha, men du det kommer tillbaka! Vi är helt säkert många trogna läsare som hänger kvar! Kram, C

 • Reply
  Fredric
  20 september, 2016 at 19:54

  Gör något vettlöst, anmäl dig till ett ultralopp, så har du något vettigt att skriva om sedan 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2016 at 20:37

   Haha, SÅ roligt tror jag inte att vi ska ha det 😀

   • Reply
    Fredric
    20 september, 2016 at 20:51

    Fortsätt att fotografera ogräset mellan gatstenarna då 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  20 september, 2016 at 20:31

  Nej, nej! Inte pausa. Och absolut INTE lägga ner.
  Skriv när du känner att du har något att skriva om. Eller skriv ändå. Jag lovar att det släpper. It always does!

  Anmäl dig till Ultravasan 45, vet ja´…. 😉

  Kramar!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2016 at 20:40

   Hehe, alltså denna ultravasa… Kommer börja drömma (mardrömmar) om den snart! 😀

 • Reply
  Tove
  20 september, 2016 at 21:32

  Sluta inte! Jag vill jättegärna läsa mer om dina ups and downs, bloggtorkor eller bloggflöden, stora och små lopp, träningspass på vintern eller sommaren, skador och runners high, motgångar och medgångar osv… För att det är precis så det ser ut för de flesta av oss. Jag känner igen mig och älskar att göra det. Du känns äkta och okonstlad just för att du beskriver din träning på ett ärligt sätt, utan fasad. Fortsätt med det. Det blir jag peppad och inspirerad av!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  20 september, 2016 at 21:51

  Känner så igen mig. Har inte heller någon inspo. Det blir lätt så när löparbenen bråkar. Man vill liksom inte ha någon gnällblogg men när träningen går på sparlåga gör inspirationen också det. Krystar ut något inlägg som känns mer som utfyllnad än att det fyller någon funktion! Gaah. Fast det går ju över, det gör det ju alltid. Keep up the good work, jag har inte avföljt dig och jag hänger med även om du bloggar mer sällan eller om det blir blahajinlägg ibland. Eller så anmäler vi oss båda till ultravasan 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 september, 2016 at 16:29

   Det är ett jäkla tjat om denna ultravasa från alla håll och kanter! 😉
   Jo, nämen allvarligt, du har rätt, det går ju alltid över till slut. Så tråkigt att vänta på det bara!

  • Reply
   Rund är också en form!
   21 september, 2016 at 19:34

   Ja, ja, seså. Klicke-li-klick nu, båda två! 😉

 • Reply
  Mari
  21 september, 2016 at 05:48

  Skriv när du verkligen har något att skriva om, för skriva, det tycker jag du ska. Du är en grym inspiration <3

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: