Löpning

Vår bästa (spring)tid är nu

Snacka om att måndagarna går i ett nuförtiden. Igår: lektioner förmiddagen, ytterst tajt med planeringstid på eftermiddagen, sedan möte och till sist träning med Löparakademin. När jag är hemma strax efter 20 är jag relativt redo att slockna.

Vi kör enligt ett program på LA-träningarna. Vi har ju fått ramarna från Löparakademin, men vi ledare styr såklart hur vi lägger upp det hela. Igår var det dags för oss att öka distansen, för nu är vi plötsligt inne på tredje veckan och efter tio veckor ska ju alla kunna springa tio kilometer. Det blev några förvånade utrop när vi outade att det var dags att öka, men alla antog utmaningen och fixade det såklart galant. Det kan dessutom vara så att någon drabbades av en gnutta runners high. Ja, shit vad underbart det är att få vara med och se hur löparglädjen växer fram (för vi vet ju alla vilken härlig slags glädje den är).

sunset

Vi fick en riktigt fin tur i solnedgången, och för första gången i år fick jag smaka på den där härliga krispiga höstluften som man ändå har längtat efter ett tag. Den är så himla härlig att springa i. Och när man springer på löven som fallit och det prasslar under fötterna. Ja, det är något med höstlöpning. Man skulle kunna säga att vår bästa springtid börjar prick nu! Så ut och spring vetja!

laselfie

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  20 september, 2016 at 07:57

  Helt klart den bästa tiden 🙂

 • Reply
  Mia
  20 september, 2016 at 09:29

  Håller med! Äntligen är krispet på ingång och en slipper toksvettas innan passet ens har börjat! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2016 at 20:33

   Eller hur!! Och kunna andas ordentligt när man springer, fatta grejen 😀

 • Reply
  Anna (orka mera)
  20 september, 2016 at 13:16

  Krispigt och soligt. Bästa tiden it is. Och så sitter man med ett puckoben. Men jag är inte bitter 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: