Lopp

2017 års äventyr bokat!

Nu har det snart gått en månad sedan äventyret i Sälen. Det där galna upptåget som jag inte trodde att jag skulle klara men som visade sig vara typ det bästa jag gjort. Den där halvmaran i fjällen. Vilken jäkla upplevelse det var. Vrickade fötterna tjugofemtusen gånger, ramlade på stenar, klafsade i lera men det var de snabbaste tre timmarna i mitt liv. Kaffet efter mål smakade gudomligt. Lyckoruset kommer tillbaka till mig så fort jag tänker på det. Man kan ju lugnt säga att jag fick mersmak för det här med fjäll.

DCIM165GOPRO

Så fort vi hade sprungit färdigt loppet började vi prata om vad nästa utmaning ska bli. Många av oss (dock inte jag tyvärr) är anmälda till Österlen lyser halvmaraton som är redan nu i november, vissa anmälde sig till Ultravasan 45 så fort anmälan öppnade häromdagen. Själv hängde jag upp mig på fjällupplevelsen och har nog nästan dagligen tänkt att jag vill anmäla mig till ännu ett fjällopp istället. Och vad passar då inte bättre än att göra just det när man ligger hemma och inte kan träna pga nackspärr (eller vad det nu är som pågår i min kropp)?

Årets utmaning 2017, spikad och klar! Salomon 27K den 29 juli i Åre! 27 km och 1150 höjdmeter. Gillade ju jättemycket att springa i Sälen, men någonting nytt ville man ju testa, och Åre verkar ju satans fint (alla pratar om Åre!) och nu är det bokat och klart. Är så galet pepp på detta. Med mig får jag bästa Mari som även var med till Sälen (hoppas att även Malin tar sitt förnuft till fånga och bokar), och än finns det platser kvar – vi kanske ses i Åre?

27 kilometer då, så långt har jag aldrig sprungit. 1150 höjdmeter, så högt har jag aldrig sprungit… Det kommer absolut bli en utmaning, men jag kommer vara redo. Ett sådant här mål var precis vad mitt träningsjag behövde, är så pepp på allt i träningsväg just nu. Springa långt och länge, på sten och stock och styrketräna så jag kan springa långt och länge på sten och stock så att jag sedan kan springa långt och länge över fjäll i Åre.

img_9315-1

 

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  22 september, 2016 at 07:16

  Åre är fantastiskt! Ja, inte lika som Sälen men helt annorlunda! Högre fjäll liksom 😉 Vilken galet bra utmaning!

 • Reply
  Mari
  22 september, 2016 at 07:21

  Åh! Nu blev jag pirrig 🙂 Gud så kul det ska bli!! Pepp.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 september, 2016 at 08:19

   Alltså ååh vad jag längtar. Ska träna så sjukt bra hela vintern och våren så att det blir en underbar upplevelse! 🙂

   • Reply
    Mari
    22 september, 2016 at 19:42

    Samma här. Jag har lovat mig själv att vara mer förberedd än inför Sälen 🙂

 • Reply
  Jens
  22 september, 2016 at 07:44

  Shit! Låter ju riktigt häftigt. Kul utmaning. Har inte spikat mitt mål för nästa år ännu.

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  22 september, 2016 at 09:12

  Åh vad roligt 🙂 Jag satt och kolla på lopp inför nästa år igår kväll när dottern på fem år kröp upp i soffan och såg bilder från något lopp och ville springa hon också. Så ja här blir det både knattelopp och lite längre för min del nästa år 🙂

 • Reply
  hopihopi
  22 september, 2016 at 09:59

  Det låter som en härlig utmaning! Du kommer klara det galant!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  22 september, 2016 at 11:16

  Vad roligt!!! Har inte hunnit filura på nästa år ännu. Finns så mycket kul. Och så måste man ju bli hel först…. Men Åre kommer du inte att ångra, det blir kanon!

 • Reply
  johdern
  22 september, 2016 at 20:35

  Jag vill också! Verkar alldeles fantastiskt!

 • Reply
  Märta
  22 september, 2016 at 22:28

  Åh det spritter ju i benen bara man läser det 🙂

 • Reply
  Clara Edvinsson
  27 september, 2016 at 09:33

  Wow vad roligt!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: