Allt och inget

Fredagscardio: Bokmässan!

Det finns vissa saker man inte kan låta bli att göra efter fast man tänkt att man kanske inte ska… Som att gå på Bokmässan när man ändå jobbar hundra meter därifrån och dessutom slutar jobbet tidigt. Dessutom var jag inte på Bokmässan någonting förra året, så det kändes som att det var dags igen. På grund av diverse nack- och ryggproblem de senaste dagarna gav jag dock mig själv en deadline – jag fick bara vara där till klockan 14. Det innebar ändå 3,5 timme och hej vad tiden går undan när man är där. Och hej vad man känner efteråt att man har gått! Jag gissar att jag traskade runt några kilometer där inne i alla fall.

img_0258

Jag köpte ju bara ett inträde, inget seminariekort (det är ju så ruskigt dyrt, vi snackar tusenlappar) men tycker att man får ut så himla mycket av Bokmässan ändå. Som lärare kan man strosa runt och titta på läromedel och prata med kunniga och sedan kan man bli privatperson också, titta på böcker, spana på kändisar och även fast man inte går på några föreläsningar så är det alltid små miniseminarier vid montrarna. Ja, Bokmässan är så värd onda fötter! Jag tyckte kanske att det var lite märkligt att Nordic wellness hade en monter där de uppmanade folk att testa stakmaskinen, men… allt som har med träning är ju ändå bra, även om det är på Bokmässan och inte har någonting med böcker att göra. (Kanske köper en monterplats till Träningsblogga nästa år, hur mycket kan det kosta?)

img_0269

Det enda negativa med mässor är att jag spenderar så mycket mer pengar än jag planerat, pga mässerbjudanden och så himla roligt att köpa. Jag försökte att vara klok och tänkte på saker/böcker som kan hjälpa mig i min träning och min hälsa, och det lyckades jag rätt bra med! Flera böcker blev det som ska hjälpa mig till en lite sundare livsstil med bättre mat och mer rörelse. Vi får se om det funkar. Kommer såklart att visa vad det blev, men det får bli i ett annat inlägg för nu ska jag ta tag i lördagen. Dricka kaffe och gå ut på en promenad (så att huvudvärken efter gårdagens vindrickande förhoppningsvis släpper…)!

Ha en fin saturyay hörni!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  I höst springer jag med spänning i öronen - Träningsblogga
  25 september, 2016 at 08:03

  […] nämnde ju att jag slog till på några erbjudanden och inköp på Bokmässan, och jag ångrar inte ett enda av dem trots att det gått ett par dagar nu. Ett av dem var ett […]

 • Reply
  Kosten - ett problem som bör lösas - Träningsblogga
  26 september, 2016 at 11:01

  […] projekt passade jag på att köpa två vad det verkar helt fenomenala vegetariska kokböcker på Bokmässan. De är fulla med enkla recept utan en massa konstiga ingredienser som man inte kan få tag på […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: