Sammanfattning

Veckans träning, v. 38

veckans-tra%cc%88ning

Det känns kanske en aning larvigt, eller åtminstone onödigt, att skriva ett sånt här inlägg om veckan som gick. Men har man börjat så har man börjat, och jag ska ju hålla i det där med veckosammanfattningar, och alla veckor är ju inte helt magiska träningsveckor och livet händer och nackspärr händer och så är det…

Veckan som gick tränade jag som vanligt med Löparakademin på måndagen. Det var ett bra träningspass. På tisdagen var det vila från träningen som gällde. På onsdagen fick jag nackspärr. På onsdagen fick jag ställa in min medverkan på träningen med Löparakademin pga nackspärr. På torsdagen var jag hemma från jobbet pga nackspärr. Och så vidare…

Ingen vidare träningsvecka alltså, men det finns ju faktiskt saker att skylla på. Nu kan det bara bli bättre. Och visst kryper det i benen nu, när jag inte har tränat på en hel vecka. Nu är nacken bra och viljan är det inget fel på heller. Hej ny träningsvecka! Är så redo för dig!

img_0365

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  26 september, 2016 at 06:59

  Och lika viktiga är de inläggen tycker jag, för som du säger…. livet händer och saker händer… Så är det bara. Kraam och hoppas nacken känns bättre idag.

 • Reply
  Mia
  26 september, 2016 at 09:35

  Nackspärr är verkligen helt vidrigt. Hela kroppen känns liksom förstörd… Glad att du friskat på dig! Ha en härlig träningsvecka! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 september, 2016 at 22:04

   Ja, har haft nackspärr två gånger i mitt liv nu. Hoppas på aldrig mer!

 • Reply
  Hanna
  26 september, 2016 at 09:35

  Jag tycker det är bra att det även skrivs om när det inte blivit så mycket träning. Det visar verkligheten!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: