Löpning

Löpning under en double rainbow!

Man kan alltid lita på ungdomarna i Löparakademin att ge en en ordentlig måndagsboost. Det är galet vilka kämpar vi har där i gänget. Sådan glädje och sådan energi. Igår skulle vi enligt programmet öka distansen till 5 km och det var inget gnäll eller sura miner trots att regnet stundvis öste ner. 5 km var bestämt och 5 km blev det! Visst känner man sig nästan alltid trött efter en lång arbetsdag och soffan lockar, men att åka till Bergsjön och träna 1,5 timme med dessa ungdomar hör ändå till veckans höjdpunkter (vi gör det ju två gånger i veckan). Tiden går snabbt, vi har roligt och alla kämpar. Att träna med ungdomarna är som att få uppleva den där härliga nybörjarkänslan igen, känslan av att bli bättre för varje vecka som går. Älskar att se det i kidsen, hur nöjda de blir när de klarar det.

doublerainbow

För egen del kändes det också riktigt gott att få springa lite, efter att jag hade nackspärr typ hela förra veckan. Jag har verkligen längtat ut och tro det eller ej: jag har längtat efter att springa i regn! Jag gillar ju att springa i regn! Det har varit himla varmt i Göteborg hela september, så det var ganska skönt att äntligen få en sådan där löprunda när luften är lätt att andas. Att regnet mot ansiktet ibland kändes som att stå i en (kall) dusch störde mig inte särskilt mycket. Och så fick vi en fin double rainbow också (som synes på den översta bilden, att den är dubbel alltså).

rainbow

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  27 september, 2016 at 07:07

  Vilken pepp. Så himla underbart. 🙂

 • Reply
  Jens
  27 september, 2016 at 07:37

  Härligt

 • Reply
  Anna (orka mera)
  27 september, 2016 at 10:25

  Regn är underbart att springa i! Fast i den bästa av världar börjar det inte regna förrän man fått upp värmen. Sen kan det regna hur mycket det vill!

 • Reply
  sandra
  27 september, 2016 at 17:15

  Så härligt!

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 september, 2016 at 22:24

  Låter som ett riktigt skönt pass!
  Men ösregn? Har inte sett en droppe idag…? Och då har jag ändå befunnit mig (nästan) i Borås = alltid regn (?) Haha! 😀

 • Reply
  Nämen ooops, hej oktober. - Träningsblogga
  1 oktober, 2016 at 06:32

  […] månad. Det var mycket på jobbet, men mest roliga saker. Det var månaden då jag blev en del av underbara Löparakademin. Det var då jag plötsligt blev publicerad i Amelia, då jag sprang Bergsjöloppet, då jag tog […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: