Allt och inget

Månadens viktigaste artikel

Oj, vad förvånad jag blev när jag kom hem idag och det låg ett stort kuvert med en tidning i under brevinkastet. Började fundera på om jag råkat beställa någon prenumeration eller så på Bokmässan? Men nej… Öppnade kuvertet och där i låg… ja just det, det där… det hade jag nästan förträngt… ett sprillans nytt nummer av Amelia.

För ett tag sedan kom det ett mail. Det var en redaktör på tidningen Amelia som hade hittat ett inlägg jag skrivit om Pokémon Go. Hon undrade om inte jag ville prata lite med henne om det. Eftersom det är tråkigt att hålla på och säga nej till saker (sa dock nej till SVT på Bokmässan när de undrade om jag inte ville ställa upp i ”Vem vet mest”) så svarade jag ja. Det hela utmynnade i en artikel om att (wait for it…) träna med Pokémon Go!

amelia

Okej, jag skäms kanske liiite över denna artikel, och tyvärr har jag inte spelat Pokémon Go på typ en månad nu, men Pokémon ÄR faktiskt en skitbra grej för att ta sig ut och promenera lite extra och jag HAR faktiskt sprungit intervaller mellan pokéstops. Och nu ÄR ju jag och min löpning förevigad i ännu en tidning (har tidigare medverkat i GP, fast då utan Pókemons). Lite uppmärksamhetstörstande är jag uppenbarligen. Och jag tycker nog faktiskt att Pókemonartikeln är lite kul, även om jag skäms liiiite.

Vill du läsa den får du allt pallra dig ut och köpa senaste numret av Amelia, som lämpligt nog släpps imorgon (eller idag om du råkar läsa detta några timmar efter jag publicerat inlägget.)

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Camilla
  28 september, 2016 at 22:08

  Grymt ju! (Spelar också ?)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 september, 2016 at 22:55

   Roligt spel ju! Fast det var roligare på sommaren när man hade tid och det var varmt ute.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  28 september, 2016 at 22:10

  Hahaha, kul ju! Vem vill inte vara en pokemonkändis? 🙂

 • Reply
  Ingmarie
  28 september, 2016 at 22:48

  Vad roligt! Grattis!

 • Reply
  Linnea
  28 september, 2016 at 23:33

  Ha ha vad roligt! All reklam är bra reklam!

 • Reply
  Mari
  29 september, 2016 at 07:05

  Haha, underbart Ida <3 Ska ut och köpa.

 • Reply
  Rund är också en form!
  29 september, 2016 at 10:54

  Klart du skulle varit med i ”Vem vet mest”!! 😀

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  29 september, 2016 at 11:58

  Säger som Malin: klart du skulle tackat ja till SVT också! Hälsar hon som ännu inte spelat Pokémon Go…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 september, 2016 at 23:00

   Haha de sökte ju också folk till Smartare än en femteklassare, det kanske hade varit något… 😀

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  29 september, 2016 at 16:11

  Haha, om inte annat är det väl mer besök till bloggen kanske? 😀 Sjukt härlig bild på dig där överst också, ser strong ut!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 september, 2016 at 23:01

   Hehe, än så länge har det inte gjort något för trafiken iaf 😀 Väntar på boomen, haha.

 • Reply
  Fredric
  29 september, 2016 at 19:29

  Du ser så strålande och kraftfull ut på Ormberget! 😉

 • Reply
  hopihopi
  29 september, 2016 at 20:50

  Alltid kul att vara med i en tidning!

 • Reply
  Hanna
  30 september, 2016 at 11:46

  Vad kul ju!

 • Reply
  joggandesund
  1 oktober, 2016 at 22:48

  Det är väl inget att skämmas över… eller…?
  Jag började spela i somras, som ett sätt att vara lite mer aktiv tillsammans med min 5-åriga dotter. Och det var jättekul.
  Men sen råkade jag visst bli lite besatt, och nu har jag ofta med mig Pokemon Go på löprundorna, eller promenerar till och från ställen bara för att ha en ursäkt att skjuta några bollar. Bra eller dåligt. Det beror på hur man ser det 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 oktober, 2016 at 10:08

   Hehe, nej Pokemon är inget att skämmas över! (Men artikeln litegrann… 😉 Allt som får folk att röra sig mer är ju toppen!!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: