Allt och inget

1 oktober, dagen då allt (framförallt Kent!) hände

2 oktober, 2016

1 oktober. Dagen då allt hände. Dagen då alla var i Trollhättan och upplevde Träningsmagi signerad Upp och hoppa. Resten var i Göteborg på The Runner’s Convention, som om man får tro Anna inte var en tråkig dag direkt. Det var ju perfekt väder också, måste ha varit den perfekta dagen för löpning. Den 1 oktober var också dagen då jag slutade snusa, fast för fem år sedan, något som jag helt hade glömt bort men påmindes av hos joggandesund som firar ett år som snusfri, hurra!

Min 1 oktober går det inte heller att klaga på. En av de bättre dagarna på jävligt länge faktiskt. Folk kom hit på mat och vin och sedan åkte vi till ett såklart fullsatt Scandinavium för Kents sista konsert ever i Göteborg. Om vi säger så här: Håkan Hellström på Ullevi var magiskt, men kan inte mäta sig med denna konsert. Seglar rätt upp på förstaplatsen på listan Bästa konsertupplevelser. 2,5 h ren magi. Idag känns det helt tomt och vemodigt, älskade Kent.

kent kent-merchandise

Trots tomhet och vemod och enorm avundsjuka på alla som ska gå på någon av de övriga av Kents konserter på denna turné så känns det som en bra söndag. Trots vin igår är jag inte ett uns bakis eller ens seg (hurra!), alla morgondagens lektioner är planerade så jag inte behöver söndagsjobba något (hurra!), lägenheten är städad tack vare ett jätteryck jag fick i fredags (hurra!), så den här söndagen kan nog bli skaplig. Kanske rentav river av ett träningspass under dagen?

 

4 Comments

 • Reply joggandesund 2 oktober, 2016 at 11:24

  Grattis igen till dina fem år som snusfri! Jag var också på Kent. Fast i fredags. Och håller med om att det var helt magiskt! 🙂

  • Reply Träningsblogga - Ida 2 oktober, 2016 at 19:31

   Tack! 😀
   Ja visst var det helt fantastiskt?? Är så avis på alla som har den upplevelsen kvar! Älskade Kent <3

 • Reply Mari 2 oktober, 2016 at 15:50

  Vilken helg. Succé på alla sätt och vis ju 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: