Löpning

Gissa vem som har sprungit!

DCIM100GOPROG0031285.JPG

Inte nog med att mörkret gör det svårt att ta sig ut att springa, det gör det också helt hopplöst att få till bra hurtiga träningsbilder! 

Jag har sprungit!

Ja, alltså, den satt ju väldigt långt inne den där löprundan. Nuförtiden är jag alldeles för förtjust att krypa ner under täcket så fort jag kommer hem från jobbet. Det här mörkret gör mig galen (och trött). Idag var klockan 17 när jag gav mig ut, och givetvis var det redan mörkt som natten.

Jag lade ribban sjukt lågt. Jag skulle få godkänt bara jag tog mig ut. Och det blev ungefär så, att jag mest tog mig ut. Sprang ju några kilometer såklart, men det var inte många… Men jag tog mig ut och det var skönt. Själva springet kändes ganska jobbigt, blev flåsig på en minut. Men det var ju ändå skönt, ni som springer – ni vet vad jag menar.

Jag sprang upp till fina utsiktsplatsen jag har här i närheten, den därifrån man ser hela jättemycket av Göteborg. Egentligen spelar det ingen roll när man är där, det är alltid fint att spana över staden där uppe. Nåja, det finns stunder då det är lite finare än annars, som under den här perfekta sommarhelgen.

gothenburgdark

Med det sagt: riktigt gott att ha fått till lite träning igen! Hoppas att det är början på fortsättningen! 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Åsa
  24 november, 2016 at 22:11

  Visst är det underbart när man väl kommit ut! Bra jobbat!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 november, 2016 at 22:45

   Ja, det är det verkligen!! Önskar det vore lite oftare bara! :O Men de tiderna kommer väl också… 🙂

 • Reply
  Anna (piggelina.se)
  25 november, 2016 at 16:04

  Bra jobbat! Och nu är det helg, så kan man springa i dagsljus…tjohoooo!

 • Reply
  Mari
  26 november, 2016 at 12:24

  Härligt jobbat fina du! <3

 • Reply
  Emelie
  26 november, 2016 at 18:28

  Springer inget nu på året. känns så superdumt att göra det nu, sedan orkar en inte göra det sedan när en borde träna på våren och sommarn. Då blev det varken nu eller då typ.- Borde du inte byta tillbaka till idatraningsblogga.se, är inte den här lite väl populistisk?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: