I huvudet

Tiden med Löparakademin är slut nu

Så var tioveckorsprogrammet med Löparakademin officiellt slut. Ja, vi har ju inte tränat ihop på flera veckor och loppet har vi sprungit, men ikväll hade vi avslutningsmiddag och sedan tog det slut på riktigt. Det var så himla trevligt att träffa ungdomarna och övriga ledare igen och maten på Piccola Italia var riktigt god (kan rekommendera den restaurangen om du är i Göteborg).

Jag har ju skrivit en hel del om Löparakademin här i bloggen, den var ju en del av mitt liv flera gånger i veckan under hösten. Men jag får lov att säga det igen: jag rekommenderar verkligen detta till alla som vill engagera sig för ungdomar. Löparakademin har program i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping, Uppsala och Västerås.

För egen del har LA gett mig mycket. Dels har det gett mig ett större sug på att ta steget och utbilda mig till löpcoach på riktigt. Men framförallt har det varit fantastiskt att lära känna dessa ungdomar och övriga ledare. Det har varit en påminnelse om att det kräver en del jobb att kunna springa 10 km om man inte har tränat löpning. Och jag har fått se en sån jäkla kämparanda och jag är så sjukt stolt över alla som har deltagit på ett eller annat sätt.

la

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Linnea
  27 november, 2016 at 23:05

  Vad roligt att det blev så bra! Har de fortsatt springa sen loppet?

 • Reply
  Trail & Inspiration
  28 november, 2016 at 09:02

  Va? Vad hände med min kommentar…. 🙁

 • Reply
  Åsa
  28 november, 2016 at 18:33

  Det där verkar så galet roligt! Kul att höra att det också var det!

 • Reply
  Mari
  29 november, 2016 at 21:12

  Hmm, mina kommentarer verkar inte komma fram till dig ibland =/

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: