Allt och inget

Här har det hänt grejer!

Här går dagarna i ett rasande tempo och det varken tränas eller bloggas. Hoppas ni har tålamod – jag lovar att jag är igång snart igen! Den senaste veckan har varit helt galen. I onsdags kom mina föräldrar hit och sedan dess har det varit evenemang varenda dag tills de åkte hem idag. (Och så jobb på det då.) Det har varit skitroliga grejer vi gjort såklart, men nu längtar jag efter en Netflixkväll…

Okej, höjdpunkterna:

* Carmen på Göteborgsoperan. Första gången jag sett en opera, och den var så sjukt bra. Har faktiskt lyssnat en del på den musiken, och längtat efter att Göteborgsoperan skulle sätta upp den sedan jag flyttade hit för sex år sedan. Så det var en efterlängtad kväll! Hade dessutom så sjukt bra platser att det nästan kändes som att man var på plats i tobaksfabriken i Sevilla.

* Hair på Göteborgsoperan. Jajamän, vi gick inte bara på opera – vi satsade på en musikal också. Superglad sak, men lite väl flummig i början av andra akten. Vägdes upp av resten dock och får en stark fyra av mig!

goteborgsoperan

* Ishockey i Scandinavium, följt av öl på Ölkompaniet. Kanonkväll trots ordentlig torsk för Luleå hockey. Det var ju inte särskilt oväntat tyvärr…

* LP-skivköpsrundor. Behövs väl inga ord? Älskar musik så pass mycket. Och julgransinköp. Vill inte lämna lägenheten någonting nu. Vill bara sitta hemma och lukta på min gran. Och lyssna på LP-skivor.

julgran

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Åsa
  5 december, 2016 at 19:16

  Det låter som att du haft en perfekt helg! Själv har jag haft svärfar på besök från Kalix, så jag vet hur det är! Fast då händer inte så mycket. Lite shopping och mycket Vinterstudion och skidor på tvn. Fast det är mysigt det med!

 • Reply
  Mari
  5 december, 2016 at 22:49

  Jösses vad roliga grejer du gjort 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: