Löpning

Tävlingssäsongen 2017 är snart här!

Bloggandet är en ensam historia. Man sitter på sin kammare och skriver sina inlägg. Man får visserligen respons i form av kommentarer och så där, men det händer ju väldigt sällan att man har någon att prata bloggande med. Jag har mina tjejer i Bloggar om hälsa som jag bollar idéer och tankar med ibland, men nog är det himla trevligt att få prata blogg med folk på andra sätt än via datorn! Därför var det just himla trevligt att gå och fika med Emma ikväll, jag kände att jag fick en riktig inspirationsboost och jag vill verkligen hålla liv i bloggen.

Så. Ny utmaning! Minst ett blogginlägg om dagen. Jag har klarat det förr och jag ska fan klara det igen! Och det var så mycket roligare att skriva då också. Eftersom jag ska spotta ur mig ett inlägg om dagen nu krävs det också att jag tränar, ty driver en träningsblogg. Så nu kommer jag på köpet komma igång med träningen igen, vilken grej va!

Mina lopp 2017

Säsongen 2016 är över och det var väl ungefär i samband med det som jag slutade träna, så nu tycker jag att det är dags att börja blicka framåt mot nästa år och påminna mig om vilka roliga saker jag har på gång! Och så tror jag faktiskt att jag ska anmäla mig till några fler lopp också… Så låt oss göra ett första utkast till en loppkalender anno 2017. Detta vill och/eller ska jag springa.

Winter Run 21 januari
Inte anmäld, men skulle nog kunna tänka mig, bara för att ha något lopp att springa inom en snar framtid. Saknar lopp och behöver boosten!

Vårtävlingarna 11 mars eller 18 mars
I Skatås kickar man igång tävlingssäsongen med Vårtävlingarna. Har tidigare krockat med Göteborgsvarvets seedingslopp, så jag har inte kunnat springa detta, men kanske denna gång. Antingen 10 km den 11/3 eller 16 km den 18/3.

Varvetmilen 26 mars
Göteborgsvarvets seedingslopp har visst bytt namn till Varvetmilen, och den ska jag definitivt springa. Skulle så gärna vilja seeda mig till en snabbare startgrupp på Varvet i år. Det kräver ju dock att jag blir snabb på milen först… Något att bita i.

TrailVarvet 16 maj
Jag sprang premiärupplagan av detta lopp i år, och jag vill springa det igen. Frågan är bara om det är för nära inpå Göteborgsvarvet? Fast jag gjorde det ju i år… Trailvarvet 10,6 km på tisdagen och sedan halvmaran på lördagen. Inte omöjligt direkt.

Göteborgsvarvet 20 maj
Tredje gången gillt den här gången! Hoppas på färre armbågar och lite snabbare tid. Skulle älska att komma in på under två timmar, och det skulle ju kräva sitt engagemang. Kanske rentav ett träningsprogram.

Fjällmaraton Salomon 27K 29 juli
2017 års största utmaning! Lite längre, lite högre än Fjällmaraton Sälen. Nya fjäll att uppleva. Längre distans än jag någonsin sprungit. Längtar som fasen.

bergsjoloppet

Från ett av årets lopp, Bergsjöloppet i just Bergsjön här i Göteborg. 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anna
  8 december, 2016 at 08:41

  Låter som en bra vårplan! Fast april ser tom ut, du borde komma till Österlen och springa springtrailen på självaste påskafton! Världens mysigaste!

 • Reply
  Linnea
  8 december, 2016 at 09:47

  Ja man kanske skulle ta och kolla upp vilka lopp som man vill springa i början av nästa år. Jag har bara sprungit mysrundor och lunkat runt sen österlenmaran och har inte sprungit några intervaller eller gjort något riktigt ansträngande. Lopp kanske skulle peppa!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 december, 2016 at 18:01

   Jag har knappt sprungit öht sedan mitt senaste lopp! Inte ens mysrundor! :O Skall åtgärdas ikväll!

 • Reply
  hopihopi
  8 december, 2016 at 10:58

  Jag sitter också och filar på planen för 2017. Nu är det slut på lunkandet och nu ska en plan utformas. Mot nya mål helt enkelt!

 • Reply
  Emma Hällbacka
  8 december, 2016 at 14:51

  Tack för en trevlig fika! 😀 Kände att jag allt fick lite eld i baken ändå!

 • Reply
  Mari
  9 december, 2016 at 08:44

  🙂 Grymt! SÅ spännande detta ska bli. Och du, vi måste prata Åre! Vi borde, trots att det är evigheter kvar, lägga upp en plan 🙂

 • Reply
  Stefan
  20 december, 2016 at 14:31

  Å så vann du en startplats i Vårtävlingarna, så nu blir det väl av också!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: