Löpning

Och på den tredje dagen…

…vaknade jag och kände att jag faktiskt var sugen på att dra ut och springa! Fattar ni? Jag! När var jag senast sugen på att springa? Jättelängesen.

Jag vaknade imorse och kände mig faktiskt relativt utvilad. Hade energi i kroppen, galet men sant. Var ute och sprang redan klockan 10. Jag – den största prokrastineraren av alla.

Att det var en vacker decembermorgon kan man ju inte påstå. Längtar ihjäl mig efter lite snö nu, men det här vädret gör det ju i alla fall lite enklare att springa. Man behöver inte broddar på skorna till exempel… Det gäller att vara positiv!

img_3533

Löpning tre dagar i sträck nu alltså! Bara fyra kvar och sedan är min 7-dagars runstreak gjord. Jag tror verkligen på streak-konceptet för att komma igång, det funkade för mig i somras och det verkar ju funka nu också. Ta i trä, och så vidare.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  11 december, 2016 at 08:37

  Fantastiskt :). Du är på gång <3

 • Reply
  Trail & Inspiration
  11 december, 2016 at 12:07

  Jag kanske också ska ”streaka” en vecka? Så fort förkylningen har släppt vill säga…
  Skönt att du kände dig sugen! 🙂

 • Reply
  Åsa
  11 december, 2016 at 12:52

  Bra jobbat! Jag måste nog också streaka när den här trista förkylningen ger med sig. Suck. Men jag drömmer mig bort med att läsa dina positiva inlägg istället!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: