Allt och inget

Det senaste i punkter

* Jag har lyssnat på ett avsnitt av Försvarsmaktens träningsklubbs podcast i vilket de pratar om löpning. Överlag tycker jag att den podden faktiskt är rätt bra. Jag lyssnar inte ofta på poddar, så de måste verkligen vara vettiga för att förtjäna en lyssning. FMTK tycker jag lyckas. Någon som lyssnat och håller med? Eller håller inte med, kanske?

fmtk

* Jag sprang fyra dagar i sträck. Sedan fick jag avbryta mitt försök till runstreak pga rygg/nackproblem. Alltså vad händer? Jag är 32! Jag ska inte ha sådana problem redan! Sedan jag fick nackspärr för ett par månader sedan har ryggen och nacken låst sig ett par gånger till, fast inte lika extremt. Det kommer alltid helt utan förvarning och håller i sig ett par dagar, vilket gör att jag bara kämpar mig igenom arbetsdagarna och sedan vaknar åttio gånger på natten. Träning är det tyvärr inte fråga om då. Men! Jag känner mig ändå hoppfull. De där fyra löprundorna gjorde att suget på att springa har kommit tillbaka.

* Med tanke på ovanstående punkt känner jag att det förutom löpningen börjar bli dags att ta tag i den där förbenade styrketräningen igen. Eller om det är yogan jag borde ta tag i? En kombination av det mesta vore ju rimligt. Ge mig några fler dagar på veckan bara så jag hinner allt, please.

* En av tidernas bästa träningsbloggar, Move it Mama, lägger ner. Mitt i all kyla och mörker möts man av denna nyhet idag och det är ju så att det gör lite ont i hjärtat. Tack Move it Mama för all inspiration och pepp och fyndiga inlägg. Har skrattat så när jag läst er blogg. Ni kommer vara otroligt saknade i träningsbloggosfären.

* Det är jul nästa vecka! Är så vansinnigt pepp på detta! Det är bara sex ynka dagar kvar att jobba, sedan är jag ledig till den 9 januari. Jag ska besöka bästa finaste Norrbotten, kramas med syskonbarnen och hänga med tjocka släkten tills jag lessnar (om man nu kan göra det?). Jag ska få snö och jag ska ta farväl av 2016, som gick så rasande snabbt.

ida

Senast jag var i Luleå var det så här nice, men snö har ju också sin tjusning! 

Och hur är det med dig? Livet leker? Stressad inför julen? Redo för julledighet? Lyssnat på någon bra podd den senaste tiden? 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Trail & Inspiration
  14 december, 2016 at 21:07

  Men nej, så tråkigt med nacken!
  Tänk då på mig som fyller 37. Snart kommer nog allt att göra ont… Haha! *(Hoppas inte!)

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  15 december, 2016 at 10:32

  Nej vad trist med nacken! Mitt varmaste tips är ju att alltid kolla upp sånt där med en naprapat/sjukgymnast eller annat kunnigt folk som kan luska ut orsaken till det, så att man kan förutse/förebygga det i framtiden och slippa ha ont. Tänk om du får det dagen innan loppet i Åre och måste ställa in allt :O

 • Reply
  Mari
  15 december, 2016 at 21:55

  Asch då! Inte alls kul…hoppas verkligen det går över fina du <3 KRAM

 • Reply
  Sara Borg
  17 december, 2016 at 18:05

  Snart är det jul, det ska bli så himla kul. Hoppas den blir vit, annars kommer mitt humör gå på en nit. Sedan kommer ett nytt år, jag hoppas att du en himla härlig nyårsafton får. God Jul och Gott nytt år i förskott 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: