Länkkärlek

Lite länkkärlek i julklapp

Visst finns det baksidor i bloggvärlden. Men långt ifrån lika många som framsidorna! Jag gillar det mesta som har med bloggande att göra, och min favoritsak är utan tvekan alla underbara människor man kommer i kontakt med. Det finns personer som kommenterar här. Personer vars bloggar man läser och inspireras av, och inte minst finns det också personer som man fått äran att träffa och lära känna AFK (som man så modernt säger på internetz).

Julveckan är ju här, och hos Bloggar om Hälsa passar vi på att dela ut virtuella julklappar till våra läsare. Mari bjuder på ett riktigt grymt träningspass (det skall jag testa någon dag!) och Emma vill först och främst ha en önskelista innan hon delar ut sin julklapp.

För egen del passar jag på att bjuda på några nya och gamla bloggfavoriter, för länkkärlek är fint att ge och få och kanske hittar du någonting nytt att läsa? I så fall blir det ju en skitfin julklapp!

ljus

Fyra bloggfavoriter

Erika försvann lite hastigt och lustigt från bloggvärlden, men kom glädjande nog tillbaka! Blir alltid inspirerad av denna människa. Jag fullkomligt älskade att läsa hennes summering av årets lopp. En blir löppepp!

* Under hösten har BoH välkomnat några nya bloggare, och ett av nytillskotten är Clara. En otroligt driven tjej, och jag är så spänd på att följa hennes väg mot GMU (grundläggande militär utbildning). Många av mina elever är ju på väg just dit så småningom, så jag blir lite extra pepp på att läsa om hur Clara tränar inför det.

* En blogg jag nog följt i några år nu är Emmis. Hon har varit på resande fot i typ ett och ett halvt år, men är nu på väg hem igen. Hon skriver i dagarna att hon är jäkligt pepp på att komma igång med att träna ordentligt igen, och fasen vad jag går igång på sånt. Ska bli kul att följa!

* Jag läser inte storbloggarna. Och det är verkligen sällan jag fastnar för en blogg som en känd person driver. Men kors i taket, i år hände det! Jag hittade Jessica Almenäs blogg och föll pladask-ish. Jessica tränar rätt mycket, och som ni vet gillar jag ju att läsa om sådant.

De där är fyra bloggar jag verkligen rekommenderar! Tyvärr är det dock så att denna relativt stressiga höst gjort att jag inte riktigt tagit mig tid till att hitta så många nya inspirerande bloggar som jag skulle vilja, och jag är ju säker på att det finns massor därute. Har du några bra tips, så tipsa på! Tipsa om din egen blogg om inte annat. Okej?

2

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mari
  21 december, 2016 at 20:33

  🙂 Jaa, tänka sig vad en blogg för med sig. SÅ glad över det.

 • Reply
  Malin
  21 december, 2016 at 21:51

  Så sant det där. Har varit usel på att läsa bloggar i höst, ska spana in de ovan som jag inte redan hittat. Men AFK?! Nu känner jag mig stenålders!

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  21 december, 2016 at 22:49

  Tack för länkkärlek! <B Knivlisa är ett tips, inget med träning men många sköna skratt!

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  22 december, 2016 at 09:17

  Ååååh, TACK!! <3 <3 <3

 • Reply
  claratoll
  22 december, 2016 at 16:14

  Åh, men tack! Gillar också verkligen Jessicas blogg, så himla bra 🙂 God jul!

 • Reply
  God jul världens bästa läsare ⋆ Clara Färdiga Gå
  22 december, 2016 at 16:43

  […] bjuder på länkkärlek hon med! Bland annat får ni en länk till en av mina favoritbloggar, och en hel del annat […]

 • Reply
  Hanna
  22 december, 2016 at 23:08

  Kul med bloggtips! Alla mina vänner som jag har nu har jag träffat via sociala medier, tex via Blondinbellas blogg. Häftigt att tänka på tycker jag.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: