Året var 2016

Mest gillat på Instagram i år

Som många andra har jag använt sidan 2016bestnine för att se vilka nio av mina instagrambilder som gillats mest under året som gått. Ja, ni vet ju redan att jag tycker det är kul att titta tillbaka på året på alla sätt och vis. Nu är det visserligen ett par dagar kvar av 2016, men jag tror knappast att jag kommer hinna få upp någonting på insta som platsar på den här listan. Inte så chockerande nog är löpning inblandat i alla nio bilder. Det är ju lite det mitt instagramkonto handlar om, kan man säga.

Uppifrån och ner, de mest gillade ögonblicken på Träningsblogga-instan 2016.

123

1 – 27 augusti, efter Fjällmaraton Sälen – Fattar fortfarande inte att jag lyckades springa 21 km i fjällen idag. Imorse trodde jag inte att det skulle gå, fast jag var ju som fast besluten ändå. Det var lerigt, stenigt och uppför och det gick. Trampade snett tusen gånger, ramlade en gång men jag tog mig i mål. Ja jävlar, nu kommer jag somna så fort jag sluter ögongen. Tack för idag Sälen! Och tack för fotot Camilla!

2 – 13 november, efter en vanlig himla löprunda – 10 km. Ingen vidare bra känsla någonstans idag, men en mil är alltid en mil hur man än vrider och vänder på det. 

3 – 21 maj, efter Göteborgsvarvet – Tog mig i mål den här gången också! Kroppen känns okej, så hade nog kunnat springa snabbare… Nästa gång ska jag seeda mig till en snabbare startgrupp, det var lite väl mycket flaskhals på sina ställen… Men 2:08:41 – är ändå nöjd! Det blev ju pers på halvmaran! Och så hade jag fin hejaklack också. 

456

4 – 28 augusti, Sälen igen – Hejdå fjällen! Så fint vi hade det ihop. Nu åker jag hem och springer i de göteborgska backarna istället. Tack Fjällmaraton Sälen för ett grymt arrangemang, det blev en upplevelse! 

5 – 23 oktober, en helt vanlig löptur igen – Så här ser det ut där jag brukar springa. Not too shabby! 

6 – 20 augusti, efter MidnattsloppetÄsch vad tungt det var och långsamt det gick. Skyller på mjälthugg nerför Masthuggsbacken och lite för mycket vin och lite träning under semestern! Men ändå, sprang en mil mitt i natten OCH fick en medalj. 

789

7 – 27 augusti, Sälen (IGEN!)21 km, 3 timmar 8 minuter. Så sjuuukt nöjd. Nu smakar kaffet bra! Och medaljen då, hur fin?! 

8 – 27 augusti, haha vafan, Sälen en gång till – Alltså vad HÅLLER jag SERIÖST på med? 25 min till start… (Man hade kunnat ligga hemma i sängen istället). Men äsch, nu kör vi! 

9 – 18 april, trailpremiär! – Throwback (!) till idag då jag vågade mig bort från motionsslingan och ut i skogen. Så pass modig! 

Hela fyra bilder från äventyret i Sälen alltså. Man kan konstatera att den grejen hade stort fokus i år, och att folk också gillade att se och läsa om det. Älskar hur mycket pepp och stöd och inspiration jag får från insta, både från mina följare som gillar och kommenterar mina bilder och även från alla jag följer där. Insta är bra, hurra!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jens
  30 december, 2016 at 13:50

  Härligt med minnen!
  Har funderat på Sälen till mästa på. Hade varit kul.
  Använde du Trailskor eller vanliga då?

 • Reply
  Trail och Inspiration
  30 december, 2016 at 13:54

  Det var verkligen en av höjdpunkterna! 🙂
  Kram M

 • Reply
  Mari
  30 december, 2016 at 21:44

  Åh! Underbart 🙂

 • Reply
  Camilla Lind
  30 december, 2016 at 23:42

  Grym reklam för Sälen! Hoppas du kommer tillbaka snart igen 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: