Allt och inget

Ny artikel hos BoH: Klä dig rätt för löpning i vinter

Jag tycker att det är helt okej att springa utomhus på vintern. Klär man sig bara rätt brukar det inte vara några större problem, så länge man rör sig hela tiden och inte tar alltför långa fotopauser.

Jag har skrivit en artikel hos Bloggar om Hälsa som handlar om just vinterlöpning. När jag läser den idag inser jag att det låter som att jag springer i prick alla väder. Idag är det -22 grader här i Luleå och min efterlängtade löprunda får nog ställas in, ty löpning i -22 är jag inte rustad för oavsett hur många mössor och buffar jag än har i min ägo. Typiskt dålig tajming att jag förespråkar utomhuslöpning på vintern just den dagen då jag bara inte kan med att springa utomhus.

Läs inlägget här –>

Klä dig rätt för löpning i vinter

vinter

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: