Allt och inget

Tillbaka i Göteborg

kallt

Jag lämnade ett ruggit kallt Luleå (-29) häromdagen. En gång har jag upplevt -46 grader, men -29 är fan ingen lek heller. Sedan hemkomst har dagarna gått i ett och jag har knappt haft tid att kolla sociala medier ens, och framförallt inte hunnit ge någon kärlek till bloggen. Istället har dagarna framförallt gått ut på att möblera om hemma, sortera, organisera, rensa, slänga och hänga på IKEA. IKEA blev ett debakel då deras kortläsare plötsligt låg nere och det bara gick att betala med kontanter (vem fan har kontanter när de köper möbler?), så där fick jag stå och vänta en extra timme eller så innan jag kunde betala. När jag sedan kom hem upptäckte jag att det saknade delar i en lampa så nästa dag var det bara till att åka tillbaka och göra om hela IKEA-processen. Nu lär jag inte åka dit på ett bra tag igen.

kallax

Efter att ha spenderat ett halv natt med att flytta bokhyllor (och alla böcker i dem, alltså varför??) så kom mina efterlängtade nya möbler igår. Mitt i allt när jag hade folk på besök, väntade leverans från IKEA och hemmet såg ut som ett himla slagfält, då ringde plötsligt Sveriges Radio bara hips vips så där. Jag svarar ju i princip aldrig på okända nummer, men eftersom jag trodde det var IKEA som var på ingång gjorde jag det. Vad Sveriges Radio-grejen handlade om, det tar vi ett senare inlägg. Kanske. Det handlade om träning i alla fall, så mycket kan jag säga.

vinylskivor

Så sent igårkväll såg hemmet plötsligt relativt beboeligt ut igen och jag har äntligen, äntligen (!!) fått mitt musiklyssnarhörn. Alternativt bokläsningshörn. Eller kanske bloggskrivarhörn. Hursom, älskar det. Skönt att starta året med att slänga ut julen långt som fan och förnya hemmet litegrann. Orkar absolut aldrig göra det innan jul när jag bara är trött och grinig.

Intensiva dagar. Det tar på krafterna att fixa på hemma. Och framförallt tar det tid. Herregud vad timmarna går snabbt när man rensar och fixar. Någon träning har det dessvärre inte blivit, den här gången gick detta före. Räknar dock med att råda bot på det idag.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tio träningsfavoriter - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
    10 januari, 2017 at 08:45

    […] passar över listan till Ida Aspviken Hasse och Sara. Ni får i er tur passa […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: