Allt och inget

Radiodebut om träningsmål

Jag nämnde ju att jag fick ett samtal från Sveriges radio i fredags. Det var ju lite knäppt. Jag var hemma och väntade på en leverans från IKEA, svarade bara på detta okända nummer eftersom jag trodde att det var min nya fåtölj som kom. Det var det inte, utan det var en producent från P4-programmet Karlavagnen. Han hade just läst mitt inlägg om mina träningsmål för 2017 och undrade om inte jag kunde låta mig intervjuas till kvällens program som skulle handla om förväntningar på det nya året.

Eftersom jag har bestämt att jag ska vara lite öppen med möjligheter jag får genom bloggen så tackade jag ja. (Det var ju t.ex. samma som när jag var med i Amelia, döskämmigt ju, men ändå en kul grej.) Ett par timmar senare ringde de upp igen och jag blev intervjuad av programledaren Peter Wahlbeck.

Jag har inte lyssnat på programmet själv, för jag misstänker att det är jätteskämmigt. Men nog vore jag en dum träningsbloggare om jag inte länkade det. Lyssna på egen risk, det kan hända att skämskudde behövs. De som har lyssnat säger att det kommer 45 minuter in i programmet.

 Du hittar det här –> Karlavagnen 6 januari 2017

DCIM100GOPROG0031285.JPG

 

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: