I huvudet

Livet er nå

Nej, nu får det väl vara nog med detta vältrande i ångest och tycka-synd-om-mig-själv och jävla januari och alla som är så jävla pepp. Vad är de pepp på? Regn och grått och mörker och brutna nyårslöften?

Detta år har inte börjat så bra för min del. Jag har varit nere och krisat och inte sovit och inte orkat träna. Jag har mina träningmål för året och jag ÄR verkligen skitpepp på dem, men jag har för det inte förmått mig att ta tag i träningen när jag varit så trött, och verkligen inte haft någon lust alls. Jag har varit lite irriterad och undrat varför alla verkar tycka att det är så himla gött med ett nytt år. Vad är det för gött med januari? Ge mig mars, eller möjligtvis april nu tack.

Men jag ska sluta tycka synd om mig själv. Det är inte så jävla synd om mig. Det är jag som äger min vardag (ja och helgerna och semestrarna också) och som vi vet, vi som sett Skam: Livet er nå. Jag hade ett bra möte idag också, där jag fick prata lite löpning. Det triggade igång någonting i mig.

Ikväll blir det ingen löpning, i vart fall inte utomhus ty idag blåser det storm (ish) och regnar och snöar åt alla håll. Däremot blir det en tur till gymmet, för nu kan jag inte deppa ihop så här längre. Måste ta tag i saker och ting. Livet er nå. Lätt mitt nya motto.

DSC09276

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: