Intervallpass Löpning

Efter norska superintervaller sover man gott

Jag hade nästan glömt hur himla gött det är att köra ett pass då man bara tar ut sig helt. Så där så att man känner att man faktiskt nog inte skulle klara av att ta ett enda steg till.

Så igår hände det. Jag kom hem efter en lång dag på jobbet. Jag hade bestämt att jag skulle träna, och jag visste att det förmodligen skulle bli rätt sent eftersom jag var tvungen att handla och fixa mat och dylikt också. Men nu är det ju så där himlarns bra va, att det har öppnat ett gym tre minuter från min lägenhet. Det gör nämligen att jag kan ta mig i kragen och gå dit även fast jag känner mig rätt trött. Och alla vet ju, att när man väl tränar så går det ändå rätt bra även om man var trött innan.

Jag hade bestämt att jag ville köra ett riktigt ordentligt pass, så jag tog till en omgång norska superintervaller. Ni vet, man springer snabbt som ett spjut i fyra minuter, och upprepar det fyra gånger. Tillsammans med upp- och nedjogg blev det ett pass på 38 minuter.

Svetten lackade (såklart) och jag ville ge upp runt sista intervallen (såklart), men jag fullföljde och det var så underbart skönt att pressa kroppen litegrann. På vägen hem från gymmet började jag må lite illa så det var bara att dyka ner i sängen direkt. Längesen jag sov så gott.

Och med det var veckans första pass gjort.

norska

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: