Sammanfattning

Träningen vecka 4

veckans

Mån: Norska intervaller på löpband
Tis: Bodypump 
Ons: –
Tors: Löpning 7 km 
Fre: –
Lör: –
Sön: –

Nej, det blev inte fler än tre träningspass denna vecka heller, men det är inte lönt att vara besviken på sig själv. Hade väl tänkt träna lite under helgen också, men det hände andra roliga saker och sådant måste man så att säga embrejsa.

Kvalitén på veckans pass är jag nöjd med, och jag är väldigt nöjd med att jag tog mig till ett pass Bodypump. Det var så jobbigt och tyder såklart på att det behövs. Men det absolut bästa under träningsveckan var torsdagens löprunda, som kändes både lätt och rolig. Det behövde jag, för löpningen har inte känts så himla lätt den senaste tiden.

Nu har jag en ganska tydlig plan (nåja, än så länge bara i huvudet) för hur jag ska träna framöver. Kommer såklart att skriva mer om det, fast nu tänker jag embrejsa söndagskvällen (krypa ner under täcket och kolla en serie på Netflix). Imorgon ska jag jobba hela dagen och hela kvällen, så det gäller ju att passa på.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: