I huvudet

Som en serie med sju säsonger

Min blogg är som en tv-serie med sju säsonger. Första säsongen är lite knagglig (lär mig att skriva ordentligt och så vidare). Under mittensäsongerna är den bra, jag lyckas producera rätt bra text och bilder med kontinuerliga uppdateringar. Sedan blir det lite knaggligt igen, det är svårt att hitta nya vinklar och storylinesen känns gjorda eller futtiga och man börjar undra om serien inte skulle ha avrundat vid sjätte säsongen så man skulle få minnas den som en bra serie. Är jag inne på min sjunde säsong?

DSC09552 2

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Löpningens dag - Träningsblogga
    4 februari, 2017 at 17:18

    […] oavsett om jag är på min sjunde säsong eller ej så fortsätter jag att skriva, ty hur skulle livet se ut om jag drog ut och sprang och […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: