Tankar om träning

Det senaste i punktform

Hej och hå. Har uppenbarligen drabbats av någon slags skrivkramp, vilket är lite märkligt eftersom det går rätt bra med träningen för tillfället. Skrivkramp brukar vanligtvis höra ihop med träningssvacka. Men nåväl. Det vänder. Under tiden tänkte jag dela med mig av några träningrelaterade saker som hänt de senaste dagarna.

Det senaste i punktform

* Det är nu mindre än hundra dagar till Göteborgsvarvet (98 dagar för att vara exakt). Ser det som ett bra tecken på att det kanske blir vår i år också.

* I onsdags var jag på ett corepass för första gången på minst en evighet. Precis som efter Bodypumpen kände jag mig svagast i världen, men man måste ju börja någonstans…

* Igår inledde jag helgen med att köra ett intervallpass på löpband. Jag har fastnat för de här intervallerna som jag blev tipsad om: 3*200, 3*400, 2*600, 1*1000. Med 1 km uppvärmning och 1 km nedjogg får man ihop 6 km, vilket känns helt rimligt.

* Jag har köpt nya löparskor! Eller egentligen flera par nya, jag och Sportamore har skickat paket fram och tillbaka mellan oss i veckan. Men jag behöll bara ett par. Återkommer till detta när jag har testat dem lite mer.

* Idag är det sol ute, men jag har vilodag från löpningen. En promenad vore kanske på sin plats.

IMG_5512

Lite dåligt med träningsbilder tyvärr, så ni får lördagsmorgonens soundtrack istället. Vsg! 

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: