Allt och inget

Ferieanställda lärare i Västra Götaland firar sportlov

Det finns en sak som gör det extra bra att vara ferieanställd lärare: sportlov! Jo, vi har sportlov nu. Först ut i Sverige, men inte en dag för tidigt ändå. Detta sportlov har dessvärre inte startat så sportigt som jag hade tänkt. Skulle upp i tid och gå till gymmet, hade jag tänkt. Ligger fortfarande i sängen och klockan är lunchtid. Måndagströtthet eller en klassisk bli-krasslig-så-fort-det-blir-lov, vet ej? Men det senare skulle ju absolut kunna förklara varför det var så fördömda jobbigt att springa 5 km igår. Vi får se, det blir nog till att ta det lugnt med träningen idag, och så nya tag imorgon.

Det här sportlovet kommer jag bara att vara hemma. Jag får visserligen besök senare i veckan så det blir väl inte inte som en prick helt vanlig vecka, men det blir ju inte heller som förra sportlovet som var riktigt sportmaxat uppe i Luleå, med höjdpunkter som första gången jag åkte skidor på femton år och Luleås fantastiska isbana.

 

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.
Du kan också följa min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.
 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: