Löpning

En söndagslunk för att rensa huvudet

Jaha, ska tydligen jobba igen imorgon. En veckas sportlov gick snabbare än önskat. Nu blir det inte så mycket mer långledigt igen innan sommaren, men det vore ju dumt att klaga. Gillar ju mitt jobb och så där, det är bara det att jag gillar också att sova längre än till klockan 6 om morgnarna…

Jag brukar ju ägna söndagens blogginlägg till att summera veckans träning, men denna vecka känns det faktiskt lite överkurs eftersom jag endast tränat en enda gång. Det var ikväll, efter att föräldrarna lämnat Göteborg och söndags/långledigheten-är-slut-ångesten sköljde över mig. Det är så bra att man har löpningen, hur klarade jag mig undan ångest innan jag hade den?

 

Ja,  jag har alltså inte tränat på hela veckan förrän idag, och det var så galet skönt att få ge sig ut och rasta benen och huvudet. Jag mår verkligen inte bra av att inte träna. Att dra ut och springa är definitivt min favoritform av terapi. Jag behöver inte ens ha någon med mig, det går finfint att ha terapi med sig själv.

Efter att ha fått springa lite, och sett några avsnitt av spansk såpa (Gran Hotel) på Netflix (herregud vad ska jag göra när den serien tar slut?) mår jag ganska bra igen. Ledighet är skönt, men vardag är inte så jäkla dumt det heller. Det är faktiskt nästan så att jag är redo för måndag nu. Imorgon har jag dessutom lite roliga nyheter att dela med mig av, så kika gärna in här en sväng då också (eller följ mig på Instagram för all del, @traningsblogga heter jag där).

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.
Du kan också följa min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.
1

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: