Löpning

Asics Frontrunner 2017

Jag är så himla glad över att äntligen få berätta detta för er! Okej, fick besked om det i torsdags, så det är ju inte så att jag har gått och väntat i en evighet, men ni vet hur det är…

Jag är en del av Asics Frontrunner 2017!

Under januari månad fladdrade det förbi i facebookflödet då och då, att Asics Frontrunner skulle lanseras i Sverige och att det var dags att söka för att få en chans att vara med i teamet. Funderade några gånger på att söka, men lade ner det direkt (vad är oddsen att man skulle bli utvald liksom?). Men så en dag när ansökningstiden började närma sig sitt slut fyllde jag i alla fall i det där formuläret och döm om min förvåning när jag förra veckan fick ett telefonsamtal om just detta. Eftersom jag var bombsäker på att jag inte skulle ha någon chans hade jag väl nästan förträngt det hela. Det var ändå 2500 som sökte, fattar inte hur de valde mig (hehe)?

Jag är så himla glad och stolt över att få vara en del av detta. Igår fick jag reda på vilka övriga medlemmar är, och det är verkligen ett grymt inspirerande gäng. Om några veckor åker jag till Stockholm och kick-offar med dem, och det lär väl förmodligen bli en överdos i löpmotivation.

Runt nyår tänkte jag att 2017 kommer bli typ the year of running (för att prata lite internationellt), och det känns verkligen som att det blir så på riktigt. Dels detta och alla lopp jag ska springa, och så som grädden på moset den där löpcoachutbildningen som jag snart ska gå också. För bloggens del kommer detta inte innebära några förändringar, förutom att den förmodligen kommer innehålla extra mycket löppepp, för detta är ju lätt löpningens år.

Du kan läsa mer om detta och de övriga medlemmarna i teamet på Asics facebooksida

Lämna gärna en kommentar,
antingen med ditt facebookkonto eller wordpress-dito längre ner på sidan.
Du kan också följa min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanna
    23 februari, 2017 at 11:25

    Vad roligt! Grattis. 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: