Löpning

Ett maraton = två halvmaraton = långt

Nämen, er går det ju inte att vara luriga mot. Det är klart att det är Stockholm marathon jag går runt och funderar på! Det är klart att jag har tänkt att jag ska springa ett maraton någon gång, men det var ju kanske ingenting jag hade tänkt göra redan i år… Nu kanske ni tror att det helt och hållet har med Asicsgrejen att göra, men faktum är att det började snurra i mig när jag såg att det är sista året de kör denna bana. Nästa år är det nytt! Men så var det ju som spiken i kistan när det började diskuteras i Frontrunnergruppen. Grupptryck ni vet. Nu har jag ju flera personer att bolla denna oro inför en eventuell maratondebut med, prata träningsupplägg och dylikt med. Nu känns det plötsligt som ett jävligt bra år att göra detta.

Maraton alltså. Jävlar i min lilla låda. Det är långt. Dubbelt så långt som ett halvmaraton.


Följ gärna min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Camilla
  22 februari, 2017 at 21:21

  Coolt! Det fixar du!

 • Reply
  Malin
  22 februari, 2017 at 21:22

  Tjoho, vad kul! Och långt!

 • Reply
  Camilla Lind
  22 februari, 2017 at 21:25

  Grymt! Det klarar du!

 • Reply
  Patrick Sjöberg
  22 februari, 2017 at 21:27

  Bara att köra jag tvivlade länge körde Helsingborg marathon i höstas mitt första gick på 3.58.48 mer än nöjd så nu vill jag se dig i Stockholm för det skall jag springa i år har ett tufft upplägg innan wingsforworldrun den 7-8 maj GBV den 21 maj och sedan Stockholm 3juni men det går tänk positivt ???

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 februari, 2017 at 16:45

   Ja alltså jag är så himla himla sugen!! 😀
   Ska skaffa mig ett träningsprogram också, men vet inte vilken som är en rimlig tid att satsa på när man aldrig sprungit så långt förr? :O

 • Reply
  Emma Hällbacka
  22 februari, 2017 at 21:32

  Wohoo! Jag förstår känslan, ska ju också maratondebutera i år 😉

 • Reply
  Ida
  22 februari, 2017 at 22:44

  Började tappa hoppet 🙂 skämt åsido, det kommer att gå jättebra. Så avundsjuk på dig som har det framför dig. Det var en fin tid. Träningen, målmedvetenheten, målgången! Go girl!

 • Reply
  hopihopi
  23 februari, 2017 at 11:18

  Vad ku!! Planen är att jag också ska springa mitt första maraton i år. För tillfället tvivlar jag på min förmåga eftersom det känns som evigheter sedan jag sprang långpass…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 februari, 2017 at 16:36

   Åh vad spännande!
   Alltså, jag har inte heller sprungit särskilt många långpass den senaste tiden, men…. bara att ta tag i det! Hehe 😀

 • Reply
  Mari
  23 februari, 2017 at 12:00

  Det där fixar du 🙂

 • Reply
  Annika (Discoduckan)
  23 februari, 2017 at 15:30

  Dubbelt så långt, dubbelt så skoj! Det är bara att nöta på meter för meter som vanligt.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 februari, 2017 at 16:34

   Alltså åh tack för pepp!! Dubbelt så skoj, så kan man ju faktiskt se på saken!! 😀

 • Reply
  Anna
  23 februari, 2017 at 20:02

  Det fixar du! Marathon är den bästa distansen, du kommer älska det! Blev faktiskt lite sugen själv men jag har ju så många långa grejer i år att jag nog inte får ihop det! Och om det känns bättre för dig så kan du trösta dig med att när du kommer i mål på maran har jag mer än hälften kvar till mora 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 februari, 2017 at 21:41

   Alltså det är ju SJUUUUKT hur långt du ska springa. Fasen vilken respekt alltså.

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  24 februari, 2017 at 07:33

  Älskar när andra gör så här så att jag får ”hänga med” lite utan att behöva göra det själv xD Go for it Ida!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: