Styrketräning Video

Vsg! Träningsbloggas första träningsvideo!

Min akilleshäl när det gäller träning är helt klart styrketräningen. Hur många gånger har jag inte sagt att det är dags att ta tag i den? Väldigt många, och med alldeles för dåligt resultat. Jag inser ju dock att styrketräningen är väldigt viktig för att hålla sig skadefri, och med tanke på allt roligt och hur långt jag vill springa i vår och sommar så är det nog dags att lägga ursäkterna på hyllan och faktiskt ta tag i det på riktigt. Att gå in i ett gym fullt med människor som är starka och vet vad de gör där är dock min andra akilleshäl (om nu gymfobi är en akilleshäl), men ibland går det faktiskt utmärkt att riva av ett styrkepass hemma också.

Just det gjorde jag igår, och idag vaknar jag såklart med världens träningsvärk! Skönt på sitt sätt och ett tydligt bevis på hur mycket kroppen behöver det. Så nu har jag ett nytt mål bland alla mina mål: fler snabba hemmastyrkepass! Kommer givetvis att skriva om dem här också, vi kanske kan peppa varandra att bli lite bättre på det?

Och just det: tänkte ”kan lika gärna göra en timelapse medan jag tränar, kanske kan bli kul till bloggen”. Lyckades inte ens ställa kameran rätt så att hela kroppen syns. Nåväl. Tanken som rärknas? Btw så borde jag börja använda min GoPro lite oftare. Denna video (som iofs kanske inte är superbra) tog seriöst 5 minuter att sätta ihop och ladda upp, och lite rörlig bild livar ju alltid upp tillvaron.

PS. På onsdag kan ni läsa om detta pass på Bloggar om hälsa. Garanterad träningsvärk (i alla fall för den som precis som jag försummat styrketräningen ett tag).


Följ gärna min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  claratoll
  26 februari, 2017 at 09:43

  I like it! Lite svårt att se alla övningar bara eftersom det gick lite fort, men kul grej 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 februari, 2017 at 09:55

   Hehe ja det går rätt snabbt. Ska jag göra såna videos får jag nog skriva ut vilka övningar jag gör också 😀

 • Reply
  Camilla
  26 februari, 2017 at 10:07

  Underbart! Ser fram emot få läsa om hela passet!

 • Reply
  Mari
  26 februari, 2017 at 10:21

  Kul med video vännen 🙂

 • Reply
  Emma "MarathonEmma" Bertilsson
  26 februari, 2017 at 19:57

  Åh, nu gör du mig påmind att jag verkligen måste införskaffa mig ett gäng kettlebells till mitt ”hemmagym”. Så sjukt bra redskap. Grymt jobbat föresten, vilken turbo du hade. 😉

  Angående goprokameran, jag funderar på att köpa en. Brukar du ta några bilder med den också? Isf har du någon att visa? 😀

  Jag ser fram emot att få läsa om hela passet på onsdag. 🙂

 • Reply
  Åsa
  27 februari, 2017 at 17:30

  Hahaha! Så himla roligt! Och fastän det går fort kan jag ana att det var ett riktigt bra pass och förstår verkligen att det kändes nästa dag!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: