Styrketräning

Hemmastyrka hos Bloggar om hälsa

Ni kanske kommer ihåg att jag körde ett hemmastyrkepass med kettlebells häromsistens. Ja, inte kan ni väl ha hunnit glömma bort min episka träningsvideo? Nämen, skämt åsido. Jag har skrivit lite om det passet på Bloggar om hälsa idag. Klicka gärna in dig dit och läs det och alla andra grymma artiklar från våra olika hälsobloggare.

–> Hemmastyrka med kettlebells

I övriga (tränings)nyheter så var jag så sjukt trött igår att jag bestämde mig för att ställa in Bodypumpen. Veckans träningsplanering sprack alltså redan dag två! Men ibland blir det bara så och man får lyssna på kroppen istället (och semlorna som ropade på mig inifrån kylskåpet). Idag däremot blir det träning igen, kanske en löprunda i regnet?

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: