Länkkärlek

Racerapport, race report, lopprapport

Jaha, jaja det var ju jävligt typiskt. Man tränar, kroppen svarar skitbra på träningen, man mår bra – och så boom (!) så vaknar man med feber. Intervallmåndag inställd, och inte lär det väl bli någon träning imorgon heller. Jag har varit mer däckad än så här, med Alvedon i kroppen kan jag fungera relativt bra, men träning och jobb är uteslutet. Förhoppningsvis (kom igen kroppen!) ordnar det upp sig relativt snabbt, ty jag har skitmycket att göra på jobbet och så vill jag ju springa Vårtävling på lördag. Jaja, det är bara att snällt vänta och hoppas på det bästa.

Medan jag ligger här och tycker synd om mig själv så vill jag passa på att tipsa om några inlägg (som ni kanske redan har läst, men ändå!) av folk som verkligen inte ska tycka synd om sig själva, utan som har dundrat in grymma prestationer i helgen. Se bara!

Helenas racerapport från Nattvasan

Vad du än gör, missa inte att läsa Helenas underbara racerapport från Nattvasan. Kryp upp i en fåtölj med en kopp te och njut av denna läsning. Helena är så bra på att beskriva känslor i ord, och vilken upplevelse att skida 9 mil på natten.

Stävie Trail

Anna är en av arrangörerna till Stävie Trail, det har varit så himla kul att läsa hennes blogg om förberedelserna. Alltid kul med lite bakom kulisserna! Nu är hon i mål och likaså Märta som sprang loppet. Läs, läs. Se: två tips i ett!

Den bästa bloggläsartiden är på ingång

Det var en liten (nåja, inte så liten) försmak på tävlingssäsongen 2017. Min absoluta favoritgrej med att läsa träningsbloggar är att få läsa racerapporter. Bara gottar ner mig under en filt och njuter av att läsa om varenda steg och varje kilometer som någon tillryggalagt. Känslorna. Lyckorus och frustration. Älskart! Ibland läser jag mina egna gamla racerapporter också, bara för att få återuppleva känslorna litegrann… Det är en kul grej med att jag började blogga samtidigt som jag började springa; att varenda lopp finns relativt väldokumenterat.

Alla mina racerapporter finns här –> Lopp jag har sprungit

Vädermässigt utan tvekan det vidrigaste loppet jag har sprungit – Ferruformmilen.
Dock persade jag på milen på det loppet, så helt missnöjd gick det ju inte att vara ändå.


Följ gärna min blogg via Bloglovin’ , smidigt och bra osv.
 

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Märta
  6 mars, 2017 at 08:55

  Tack för länk och krya på dig! Hoppas du blir frisk i tid till ditt lopp! De första loppen nu på våren är ju så efterlängtade 🙂

 • Reply
  Mari
  6 mars, 2017 at 09:52

  Nej, synd! Krya på dig vännen. <3

 • Reply
  Helena Enqvist
  6 mars, 2017 at 10:24

  Krya på dig! Tack så mycket för länkkärleken <3

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  6 mars, 2017 at 12:52

  åååh, krya på dig Ida! Så typiskt att bli sjuk när man har värsta flowet!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 mars, 2017 at 15:46

   Jamen eller HUR! Fast jag mår faktiskt redan mkt bättre, så det är nog något kortlivat (ta i trä, osv).

 • Reply
  Annika
  6 mars, 2017 at 14:26

  Krya på dig!

  Du har hunnit med några lopp ser jag 🙂 Vi ligger ganska lika i fart kan jag konstatera.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 mars, 2017 at 15:50

   Tack 🙂
   Hehe, jo det har hunnit bli några lopp genom åren ändå… Så svårt att låta bli dem 😀

 • Reply
  hopihopi
  6 mars, 2017 at 15:28

  Nej, nej, nej! Hoppas du blir frisk snart!

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  6 mars, 2017 at 17:55

  Usch då, krya på dig! Jag kände mig också lite febrig igår kväll efter helgens två pass och snuvig. Men vaknade idag utan feber iallafall så hoppas det bara var en pollen reaktion. Men får bli lite lugn träning och vila fram till torsdag när jag har nästa löparpass tillsammans med min vän.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 mars, 2017 at 10:57

   Men usch, pollensäsongen är ju på ingång ja… :O

   • Reply
    Lifestyle by Cherie
    7 mars, 2017 at 17:16

    Ja den är ju det och tydligen hade det varit väldigt mycket här i Ängelholm i helgen 🙁 Men bara att härda ut..

 • Reply
  Malin
  6 mars, 2017 at 20:26

  Nejmen usch, krya på dig! Jag trodde när jag läste rubriken att jag skulle få en språklärares syn på vad det heter – grammatiknörderi om lopprapporter typ. ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: