Löpning

Laddar om för nästa lopp

Men ja! Tror jag hamnade i någon slags försenad runner’s high efter helgens lopp, plötsligt fick jag ett sådant sug efter att springa fler lopp! Jag tror att jag har tränat rätt bra senaste tiden, och jag är sugen på att testa mig själv på fler lopp. Vilken tur att det bara är knappt två veckor till nästa då… Dags att ladda om för nytt alltså!

Om Vårtävlingarna då var en slags uppvärmning, en kul grej, ett startskott för säsongen, så är VarvetMilen ändå någonting som jag vill satsa ordentligt på. Jag kommer såklart inte att springa den så snabbt att jag kan seeda upp mig flera grupper på Göteborgsvarvet, men det hade varit så satans kul att få persa på milen! Sätter ju ingen press på mig själv eller så…

Varvetmilen som alltså är seedingsloppet inför Göteborgsvarvet går av stapeln här i Göteborg den 26 mars. Knappt två veckor kvar alltså. Eftersom jag åker till Stockholm nu till helgen kommer det förmodligen inte bli tid till något långpass den här veckan, men det passar ju ändå rätt bra i tiden; får satsa på korta, snabba pass fram till seedingsloppet. Springa intervaller och hoppas att jag kan kapa några sekunder på min miltid. That’s the dream! (Fast jag vet, jag vill gärna få till ett långpass i veckan ändå… men när?)

Och hur mycket längtar jag inte till Göteborgsvarvet då? 

Jamen, allvarligt. När jag anmälde mig till årets varv var jag faktiskt ganska tveksam. Tänkte att jag ville testa på något annat istället. Men hur tänkte jag då? Jag kan givetvis springa både Varvet och testa andra saker, herregud. Och nu längtar jag verkligen till Göteborgvarvet. Faktiskt så mycket att jag känner att jag skulle kunna springa det om en vecka typ. Det ska bli så jäkla kul! 68 dagar kvar idag.

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  13 mars, 2017 at 15:17

  Jag tror på pers för dig (om det inte blåser halv storm eller nåt sånt, haha) 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 mars, 2017 at 17:59

   Risken för storm finns ju ändå alltid här i Göteborg! Loppet går dessutom i Frihamnen, gaaah. :O

 • Reply
  Anna
  13 mars, 2017 at 15:33

  Jag vill också springa lopp! Tyvärr är det öken i min loppkalender t om mitten på april. Får ta igen det sen. Och idag bloggar jag om galnaste loppet, backyard ultra sydkusten, såååå sugen!

 • Reply
  Mari
  13 mars, 2017 at 19:03

  Jag tror på dig 🙂

 • Reply
  claratoll
  14 mars, 2017 at 21:37

  Lycka till med alla lopp! Tänk om jag också skulle kunna gilla det där hehe

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: