Löpning

Efter arton utvecklingssamtal springer man inte intervaller

Idag hade vi utvecklingssamtalsdag på jobbet. Jag tror jag hann med runt 17-18 samtal. Från 8 till 18:20 satt jag. Det är ganska trevligt, och tiden går fort, men man är något mör när man kommer hem… Att då gå till gymmet i någon slags tro på att få till ett bra intervallpass, det var kanske lite naivt.

Men min tränings/bloggfilosofi tillåter, eller nej, kräver (!) att jag delar med mig av skitnödiga träningspass likväl som magiska långpass i solsken. Hur skulle folk annars veta att min träning också är skit ibland, hur trovärdig skulle jag vara då?

Alltså. Kommer hem från jobbet vid 19. Har suttit i möte i runt 9-10 timmar. Visserligen ätit lite lunch, men främst överlevt dagen på kaffe och godis. Tror att jag ska kunna springa intervaller. Går till gymmet. Ställer mig på löpbandet. Värmer upp i 2 km. Långsamt, långsamt. Ja, enligt displayen på löpbandet i alla fall. Enligt mina ben går det i en rasande fart. Försöker öka farten på bandet till en rimlig 1-minutsintervallfart. Håller fan på att ramla av bandet. Drar ner tempot rejält. Tunga ben. Herregud tror aldrig mina ben har varit så tunga förut? Efter 3 km ger jag upp och går hem. Känner mig som ett misslyckande, vem går från gymmet efter en uppvärmning liksom?

Den här träningsveckan har verkligen inte börjat bra. Måndagsintervallerna blev inställda pga pollenchock (ja, du läste rätt!), och så detta idag. Jaja, imorgon är en annan dag, osv. Och vad gör ett misslyckat intervallpass om hundra år?

En gång när benen inte var så tunga. 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ida
  14 mars, 2017 at 21:54

  Det är sådana pass som gör andra pass så mycket roligare. Så brukar jag tänka 🙂

 • Reply
  Mari
  15 mars, 2017 at 07:48

  Håller med Ida, nästa pass kommer du jubla över 🙂

 • Reply
  Anna
  15 mars, 2017 at 08:25

  Mina ben var också bly igår! Kan det smitta via bloggar? ?

 • Reply
  Annika
  15 mars, 2017 at 15:30

  Hä bara å ta nya tag!
  Endast 7 km denna vecka och ett pass på gymet. Nu är det semester tors-mån och då blir det definitivt ingen träning. Inte annat än den där man lyfter en kall öl iaf. Hepp.

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  16 mars, 2017 at 07:29

  Efter en sån där dag hade jag heller inte orkat springa. Det kommer bättre och piggare dagar 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: