Allt och inget

Och veckan sa swoosh

Okej, så den här veckan har ju varit helt galen. I skrivande stund är klockan nästan 23 och jag har äntligen tid att ge bloggen lite kärlek (känner ni kärleken?!). Veckan i kortform:

Mån: Lång arbetsdag, på vägen hem fick jag pollenchock (!) och fick se mig besegrad. Inga måndagsintervaller utan istället utslagen resten av kvällen.
Tis: Utvecklingssamtal hela dagen. Från 8 till 18:20. Hemma kl 19. Försökte träna, blev fiasko. Hem och sova.
Ons: Utvecklingssamtalsbakis. Man blir typ bakis efter en hel dag med utvecklingssamtal. Sjukt. Lång arbetsdag igen. Minns seriöst inte vad jag gjorde efteråt. Som ett svart hål.
Tors: Jobba jobba jobba. Sedan utbildning hos Fitnesscoachen (mer om det i ett annat inlägg!). Cykla hem i regnet. Packa för Asics-helg i Stockholm pga åker direkt från jobbet imorgon. Jobbet som jag för övrigt måste till extra tidigt (trodde man knappt var möjligt med tanke på hur tidigt jag alltid börjar!) imorgon, eftersom vi ska iväg på en grej med eleverna. Måste verkligen sova nu.

Alltså jag vet inte. Jag är helt färdig. Tur att jag ska spa-gotta mig hela helgen. Ja, alltså jag tycker ju inte synd om mig själv, även fast det kan låta så…

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Trailinspiration
    17 mars, 2017 at 13:33

    Gud vad härligt med spa-gotting! 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: