Löpning

Mot Stockholm och kickoff med Asics Frontrunner

Vi vet alla att tiden går fort som ett spjut. Det är nämligen redan (!) den 17 mars och dags att åka till Stockholm för kickoff med Asics Frontrunner. Det är faktiskt snart en hel månad sedan det blev officiellt att jag är en del av det gänget, och då kändes det som lång tid till kickoffen. Och nu är jag alltså redan på väg dit! Det ska bli så roligt att träffa alla, känns ju redan som att man har lite koll på dem eftersom vi har kunnat stalka varandra i sociala medier ett tag.

Vi kommer att hålla till på ett japanskt spa utanför Stockholm och jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre ställe att spendera helgen på. Spa är ju rätt lovely, och förutom själva spa:andet så tror jag att det kommer bli en sjukt inspirerande helg då jag får träffa alla de där löpfrälsta människorna.

Programmet kör igång med frukostmingel tidigt på lördag och avslutas på söndag eftermiddag och innehåller godbitar som yoga, skoskola, workshop, föreläsning om hur man förebygger skador och så en hel del annat. Mest spänd är jag nog på programpunkten Skrattmeditation, kan ju inte bli annat än roligt (haha) tänker jag.

Om du vill hänga med i helgen, följ mig gärna på Instagram (@traningsblogga).

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  17 mars, 2017 at 12:56

  Som sagt, SÅ synd att vi inte hinner träffas! Men du kommer få det awesome. Vi ses ju om två veckor 🙂

 • Reply
  Trailinspiration
  17 mars, 2017 at 13:33

  Ha en fantastisk helg, fina du! 🙂
  Kram M

 • Reply
  Reach Your Goal
  17 mars, 2017 at 14:13

  Låter minst sagt härligt, synd att det krockade med Sthlm heartbeat men att vara på Spa en hel helg för med en sådan spännande kick off låter inte fel 🙂

 • Reply
  hopihopi
  17 mars, 2017 at 15:07

  Åh vad härligt det låter! Njut!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: