Löpning

Fitnesscoachens löparskola

Som ni vet är jag snart utbildad löpcoach. Anmälde mig till utbildningen mest för att få lära mig mer om det jag för tillfället gillar mest: löpning. att leda löpgrupp var inget som jag hade tänkt göra prick nu, men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Jag har tidigare coachat ungdomar i löpning. Det var så himla roligt och alla deltagare fixade att springa milen efter tio veckor. I vår kommer jag återigen att löpcoacha en grupp, men denna gång är det vuxna människor som ska coachas. Ett av målen är detsamma: att kunna springa milen efter tio veckor. Gruppen riktar sig till nybörjare som har lite eller ingen erfarenhet av löpning, men nu är sugna på att komma igång med det. Hoppas att det är många som vill vara med!

Vad?
Fitnesscoachens löparskola, steg 1

För vem?
Alla som vill komma igång med löpning, du behöver inte ha tagit ett enda löpsteg innan.

Var och när?
Kviberg i Göteborg, onsdagar klockan 18-19

Hur länge?
Tio veckor, med start vecka 14

Vad får du?
Träning en gång i veckan samt träningsprogram för att kunna träna hemma, en t-shirt, vattenflaska, träningshäfte fullt med övningar, och tillgång till peppig Facebookgrupp. Träningarna är uppbyggda efter ett program utvecklat av grymma Madeleine Rybeck. Det kan inte bli dåligt.

Prova-på-pass vecka 13

Om du är nyfiken men inte riktigt säker, kom på ett prova-på-pass tisdag 28 mars klockan 18.00 på Heden här i Göteborg. Självaste grundaren, Madeleine, kommer att hålla i passet och jag kommer såklart också vara där och springa lite. Passet är helt kostnadsfritt men du måste anmäla dig till info@fitnesscoachen.com, och debiteras 300 spänn om du inte dyker upp (fast varför skulle du inte vilja dyka upp?). Hoppas att vi ses där!

–> Läs mer och anmäl dig till löparskolan här. 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mari
    20 mars, 2017 at 19:17

    Woohoo! Vad kul 🙂 Träffade Madeleine i lördags, en trevlig tjej!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: