Allt och inget

Löpning som blev någon slags stillsam reflektion istället

I fredags när jag kom fram till Hasseludden (där Yasuragi Spa ligger) bestämde jag mig för att det var rimligt att ta en liten löprunda. Jag gick ner till receptionen och frågade om det fanns någon bra slinga. Killen i receptionen visade vart jag kunde bege mig. Stort plus till alla hotell som har bra koll på sådant!

Men ni som känner mig vet att det inte egentligen är någon idé att förklara för mig var jag ska springa, jag kommer att springa vilse ändå. Mitt lokalsinne är ju inte direkt det bästa. Nåja, jag kanske inte hittade den perfekta slingan men jag rörde mig i fina omgivningar ändå.

När jag hade sprungit en liten bit, alltså verkligen en liten bit, kanske två kilometer, då var jag redan tillbaka på spa-området. Jag tänkte att jag väl lika gärna kunde snurra ihop några kilometer där ändå och började lunka uppför en backe. När jag kom fram till toppen av backen visade det sig att jag hade lyckats hamna i Vandringens och stillhetens trädgård och då kändes det plötsligt väldigt svårt att springa längre.

Där och då embrejsade jag stillhetskonceptet, det var som att Yasuragi inte riktigt ville att jag skulle få till ett ordentligt träningspass. Det gjorde mig inte så mycket, jag var ganska slut i kroppen ändå och kanske var det lite stillhet jag behövde. Och så var jag helt ensam också, vilka andra spagäster väljer att befinna sig utomhus i skymningen i ganska kallt väder? De låg uppe och gottade sig i de varma baden… Men det gjorde inte mig någonting ju. Underbart att få vara helt själv ibland ju. Och sedan satt bad och middag på hotellet som en smäck. Även fast jag inte hade fått svettas en enda droppe… Men så blir det ibland.

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mari
  21 mars, 2017 at 20:49

  Lät som en härlig utomhusvistelse iaf 🙂

 • Reply
  Nina
  22 mars, 2017 at 08:16

  Så fint det är där!

 • Reply
  Reach Your Goal
  22 mars, 2017 at 12:32

  Det såg vackert ut där, ibland så blir det inte som en tänkt men alldeles härligt ändå 🙂

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  22 mars, 2017 at 22:00

  Vad härligt, det är ju såna stunder som man kommer ihåg efteråt. 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: