Allt och inget

Mitt älskade Instagram

Att komma över en 1000-gräns med följare på Instagram är rätt sjukt. Nu har det ju inte hänt jättemånga gånger, men tre gånger i alla fall och det känns ju helt galet att 3000 personer frivilligt tittar på mitt svettiga ansikte ibland flera gånger om dagen, haha.

Jag startade min blogg för snart fyra år sedan. När jag började träna. Så började jag ju såklart lägga upp bilder på instagram också efter ett tag, men läste någonstans att det var det värsta folk visste… Träningsbilder i sociala medier alltså. Så jag bestämde mig för att skona mina stackars vänner och släktingar från det och startade ett träningskonto istället. Kändes helt larvigt. Ett instakonto för träningsbilder! Vad skämmigt!

Jag älskar träningsinstagram. Älskar att scrolla igenom olika löprelaterade hashtags. Får så sjukt mycket inspiration därifrån. Känns det jobbigt att dra ut och springa är det bara att öppna instagram så kommer suget tillbaka. Särskilt nu när det börjar bli vår och soligt, löppeppen där är helt enorm.

Är otroligt tacksam över alla mina följare, de har seriöst betytt skitmycket för min löpning. Mycket mer än jag trodde var möjligt när jag lite skamfullt sa till folk att jag startat ett instakonto för bara träningsbilder… För att inte tala om alla fina vänner jag lärt känna genom bloggen och instagram. Folk som säger att man är för mycket på nätet kan inte ha hittat det fina i det!

Om du inte följer mig på Instagram, så är du absolut välkommen att göra det. Jag skuttar alltid ett glädjeskutt (åtminstone inombords) varje gång det dyker upp någon ny. Heter såklart @traningsblogga även där.

Foto: Luca Mara

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Lina
  23 mars, 2017 at 10:14

  Roligt att du fått så många följare!!
  Jag har oxå ett särskilt träningskonto på instagram och det är så pass ”skämmigt” att jag inte outat det för mina nära och kära ens 🙂 Jag vill att de som följer mig ska hitta mig pga min träning och inte för att de är mina vänner 🙂 Mina vänner får såklart oxå följa mig men ändå 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 mars, 2017 at 20:08

   Jamen jag förstår hur du menar! Jag outade det ju för familj och vänner, men förväntar mig verkligen inte att de ska följa. Bara om de verkligen vill! Man måste liksom gilla att se träningsbilder om man ska följa det, haha 😀

 • Reply
  Malin
  23 mars, 2017 at 12:52

  Vad härligt! Jag är fortfarande lite på det där skämmiga stadiet men jobbar på det. För jag har ju inte ens tagit mig över den första tusingen än!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 mars, 2017 at 20:09

   Men äsch, dags att gå vidare från skämmiga stadiet nu, din insta är ju grym!!

 • Reply
  @Helenasfritid
  23 mars, 2017 at 13:24

  Och jag hittade hit via din kommentar hos Helena Enqvist. Nu har jag lite mer att läsa. Ska bli riktigt kul och intressant.
  Jag började också träna (igen) efter att jag inte orkade gå uppför en backe sommaren 2015. Nu tränar jag för att tävla och älskar det.
  (Tävlade när jag var barn/ung)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 mars, 2017 at 20:12

   Vad roligt att du hittade hit, välkommen! Hoppas att du ska gilla vad du hittar här 😀
   Kul (eller ”kul”) att du hade en liknande upplevelse som jag som gjorde att du tog tag i träningen. Ibland måste man få sig en liten chock :O

 • Reply
  Mari
  23 mars, 2017 at 17:57

  Otroligt bra, härligt jobbat 🙂

 • Reply
  Camilla
  23 mars, 2017 at 19:28

  Sjukt många följare! Grattis!

 • Reply
  Trailinspiration
  24 mars, 2017 at 09:03

  Så himla kul att du fått många följare!! 🙂

  Jag har några vänner och bekanta som jag vet följer mitt tränings-instagramkonto. Smått pinsamt… Men jag har inte ”outat” det, utan de har hittat de ändå. Och vill de följa så är det ju upp till dem, såklart…. 😛

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 mars, 2017 at 11:32

   Ja, alltså det är ju inget självändamål att få många följare, men det är ju alltid kul att folk gillar det de ser 😀

 • Reply
  Hanna
  24 mars, 2017 at 15:55

  Vad roligt med så många följare. Jag är superglad över mina 1300 följare. 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: