Löpning

Fredagsfeeling och ett löfte

Det var inte jättejobbigt att ropa ”Trevlig helg!” till kollegorna 10:22 och gå ut i solen för att cykla hem. Älskar fan fredagar. Älskar vår! Visst känns livet lite, lite lättare nu än det gjorde för en månad sedan eller två?

En sak som är lite jobbigare är att mitt knä har bråkat i veckan. Vet inte alls varför, men jag tar minsta smärta på allvar och därför har det blivit lugnt med löpträningen den här veckan. Men det känns mycket bättre nu, så jag ska försöka mig på en lugn löprunda strax för att se hur det känns. Egentligen hade jag ju tänkt formtoppa inför söndagens lopp denna vecka, men sådana där känningar ska man som sagt ta på allvar. Förhoppningsvis var det falskt alarm, för det ju vore så jävla typiskt om man skulle skada sig just denna säsong då det händer så mycket roligt i löparväg för min del. Först och främst ut och springa idag, sedan får vi se vad nästa steg blir, beroende på hur det känns.

Oavsett om det var falskt alarm eller ej, så är det ju alltid en ögonöppnare när man får ont någonstans. Därför lovar och svär jag nu på att jag ska ta tag i styrketräningen. Kom ihåg var ni läste det först! Jomen allvarligt, jag ska faktiskt göra det. Även om jag inte orkar pallra mig till gymmet så får jag göra det hemma. Jag har allt som behövs: min kropp, en matta, kettlebells och ett par hantlar. Det kommer man sjukt långt med.

1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nina
  24 mars, 2017 at 13:10

  Ha en sköööön helg! Och ja, jag peppar på dej med styrketräningen, precis som du skriver är det så värt att tugga i sig den fast det är så tråkigt ibland – ändå så mycket bättre att sucka över sin kettlebell än över ett ont knä 🙂

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  25 mars, 2017 at 10:44

  Nu sedan jag fått långtidsvik på en skola här i kommunen så älskar jag fredagar och känslan av att kunna säga trevlig helg, vi ses på måndag. Det är ju lite nackdelen med att vara vikarie att man hoppar rundor en massa även om det är lärorikt.

  Och jo visst känns det härligt nu när det är sol och vårkänslor i luften. Kanske lyckokänsla också för att jag lyckats träna flera veckor nu utan skador, är ju första gången på 10 år 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: