Lopp

Två nya lopp bokade!

Nu har jag alltså redan hunnit springa två lopp i år (Vårtävlingarna och Varvetmilen), så vi kan väl lugnt konstatera att tävlingssäsongen 2017 äntligen är här! Det är nu man ska få skörda frukterna av att man har hållit igång (nåja, allt är ju relativt) med träningen hela vintern.

Jag vet inte om det var peppen av att persa (men förmodligen), men nu har jag hips vips anmält mig till två till lopp. Det gäller ju liksom att passa på, för rätt vad det är så är vintersäsongen här igen (det finns ju ändå en gräns hur positiv man kan vara).

Sentrumsløpet

10 km i Oslo den 29 april. Jajamän, här ska det tävlas i utlandet minsann. Vissa åker till Aruba och springer, men Oslo är också fint! Jag tycker ju att millopp är rätt jobbiga, men jag har uppenbarligen ändå en tendens att anmäla mig till sådana stup i kvarten. Men jag är faktiskt riktigt sugen på detta. Det är inte jätteofta jag åker någonstans för att springa lopp (det går ju så många i Göteborg så), men det är riktigt kul! Plus att det ska bli nice med en hotellnatt mitt på Karl Johan! Det blir nog så att jag åker dit samma dag som loppet går, och checkar in på hotellet när jag har sprungit klart. Hade säkert kunnat ta tåget hem samma kväll också, men det känns ju lite ovärt. Vem vill inte unna (ja, jag skrev unna) sig en hotellnatt då och då? Sentrumsløpet går som namnet antyder genom centrala Oslo, det blir ju mysigt tycker jag.

Trailvarvet

11,6 km i Göteborg den 16 maj. Detta blir starten på Göteborgsvarvetveckan. Trailvarvet hade sin premiär förra året och jag sprang det såklart. Då var det en kilometer kortare, men efter att ha utvärderat premiärloppet har banan ändrats lite. Det ska tydligen vara mer trail än det var förra året och så blev det alltså en kilometer längre också. Perfekt att inleda Varvetveckan med ett kortare lopp på tisdagen, och sedan ta det lugnt och vila upp benen inför lördagens halvmaraton. Apropå Varvet så är en rolig nyhet att Mari var lättövertalad och har anmält sig till det, finbesök hela vägen från Sundsvall den helgen alltså! Och så kommer Malin till Gbg och hejar på oss, fatta vilken mysig helg det kommer att bli.

Foto: Luca Mara

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Trailinspiration
  28 mars, 2017 at 18:52

  Kommer bli en sjukt rolig helg! Längtar efter att träffa er igen. 🙂

 • Reply
  Camilla
  28 mars, 2017 at 19:02

  Vad roligt med fler lopp!

 • Reply
  Mari
  28 mars, 2017 at 19:25

  Oslo, gud så kul! 🙂

 • Reply
  Linnea
  28 mars, 2017 at 21:07

  Men så kul!! Jag har inget lopp inbokat! ???

 • Reply
  Mari
  29 mars, 2017 at 05:27

  Gaah, vilken grej det hade varit. Men jag får nog banga på den, blir så otroligt mycket resor fram och tillbaka nu närmsta tiden, så jag får hejda mig lite =)

 • Reply
  Helena
  29 mars, 2017 at 10:31

  Redan kommit igång med årets tävlingar! Kul! Och Oslo är jättefint. Jag älskar Norge.

 • Reply
  Sandra
  29 mars, 2017 at 16:56

  Go Whit The flow!!

 • Reply
  Anna
  29 mars, 2017 at 18:29

  Roligt ju! Trailvarvet låter kanonkul. Kanske värt att masa sig till göteborg på en vanlig tisdag alltså 🙂

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  29 mars, 2017 at 19:20

  Åh vad roligt med Oslo 🙂 lite smått avis 🙂

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  31 mars, 2017 at 18:21

  Väldigt avis på Oslo! Och kul att bo på Karl Johan. Jag blir alldeles nostalgisk. Trailvarvet låter som ett lopp helt i min smak också.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: