Allt och inget

Rätt in i helgen bara!

Det är sjukt hur kroppen och huvudet anpassar sig ändå. Som när man ska ha semester till exempel: känner man då inte varje gång att man verkligen inte hade kunnat jobba en enda dag till? En vanlig survecka i februari kan gå hur snabbt som helst eftersom man vet att man är inne i en period med bara jobb, medan en kort arbetsvecka känns som en evighet när man vet att en långhelg hägrar. Lite så har känslan varit denna vecka. Tre ynka arbetsdagar borde man ju klara utan större problem, men denna vecka har varit sååå lång. Jaja, det blev ju en lång utläggning om ingenting. Det jag skulle komma fram till var: nu har jag semester! Ja, två dagar i alla fall.

Anledningen till att jag har lyckats deala till mig två lediga dagar är att jag imorgon åker till Stockholm (igen!), och denna gång för att gå en löpcoachutbildning hos Urban Tribes. Utbildningen pågår fre-lör, och jag åker upp redan imorgon bitti och då kommer det framförallt bli mycket häng med Mari, Emma och Mikaela som också ska gå kursen.

Så… om allt går vägen kan jag på lördag benämna mig själv som löpcoach. Det känns ju lite roligt! (Även om mina elever tittade lite snett och funderande på mig när jag berättade det… Vem springer frivilligt liksom?)

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  29 mars, 2017 at 18:56

  Have fun! Utbildningen är jättekul, du kommer inte att ångra dig!

 • Reply
  Mari
  29 mars, 2017 at 19:33

  =) SÅ kul ska det bli. Jag längtar.

 • Reply
  hannafialotta
  30 mars, 2017 at 16:01

  Ha det så roligt! 🙂

 • Reply
  Märta
  31 mars, 2017 at 09:07

  Haha ja hade man själv i högstadiet/gymnasiet hört att man tjugo år senare skulle spendera all ledig tid i skogen, hade man nog undrat ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: