Löpning

ASICS FrontRunner i Runner’s World

Det var ju inte direkt igår man var på förstasidan på Runner’s World. Eller vänta nu, det var det ju visst! Och idag! Det hade man inte kunnat tro för fyra år sedan. Eller för ett år sedan för den delen. Eller ett par månader sedan. Ja, ni fattar.

I helgen var det några från projektet ASICS Frontrunner som sprang Premiärloppet i Stockholm (jag var dock inte en av dem), och Runner’s World var där och intervjuade gänget. I artikeln beskrivs också närmare vad projektet egentligen innebär och vad vi gjorde på vår kickoff, så in och läs om du är lite nyfiken på det. Hur funkar det till exempel att ha både motionärer och elit i samma projekt?

→ Första mötet med team ASICS FrontRunner

Själv tycker jag fortfarande att det är rätt galet att de valde mig bland alla sökande, och jag är så tacksam. Har verkligen fått en stor inspirationsboost i och med detta, och mitt mål framöver är att försöka förmedla den till andra genom bloggen och instagram. Hoppas verkligen att jag lyckas med det, för att andra ska känna inspiration och löparglädje är ju faktiskt någonting jag verkligen, verkligen vill. Det bästa är ju om andra också får uppleva den där underbara känslan jag får av löpning. Sedan att löpning verkligen suger ibland, det är ju någonting man får leva med… Det bästa är att det alltid går över och blir underbart igen.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  3 april, 2017 at 18:09

  wow – du är så grym vännen 🙂

 • Reply
  Trailinspiration
  3 april, 2017 at 20:59

  Så himla coolt. Njut! 😀

 • Reply
  Emmi - explorista.sei
  4 april, 2017 at 14:13

  Grymt ju! 🙂

 • Reply
  Stockholm, jag kommer! - Träningsblogga
  11 april, 2017 at 05:06

  […] är så klart mycket tack vare ASICS Frontrunner som jag gör detta, det är absolut inget krav att springa, men nu är det flera andra i teamet […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: